Tiende a infinito


Hem tancat llistes per la calçotada  i no cabe ni un alfiler. Estarem com el Sutton o el Solo en dia de comunions. L’únic que falla es The body , per causes de força major. Porteu càmeres que això no es repetirà fins la boda d’algun dels hereus.
 (voldreu música per poder arrimar la cebolleta?)

Paradais land

Doncs si, existeix.

(foto patrocinada pel Jovells)

Calçotada Fantasma

A veure senyors, que no cunda el pánico, però The body a suspès la calçotada per causa de força major, ja us contarà ell en persona, que s’escaurà per aquelles dates.
Vaig tranquil•litzar-lo dient-li que per això no l’expulsaríem del club, encara que sembli que no ens vulgui deixar la torre. Vaig fer un parell de gestions i finalment , el meu lleial i mai ben valorat adlàter al club i a l’Ampa ha ofert el seu magnífic palauet per celebrar la anomenada ja per tothom calçotada fantasma, ja que a molts dels que hi anem no ens agraden els calçots.
Passo breument llista dels assistents confirmats:

  • L'Adlàter, Pidei , Remei i Maria, una montcadina amiga de la Remei amb la família, el Pere ese , l’ex-president del club, el .Petxo i l’emperador , tots amb les seves repectives  senyores i hereus i hereves. Després en una primera aproximació el conseller d’economia i la seva dietista, coneguda altrament per la famosa dieta del albercoc, menjar sa i bo però follar poc, el Pkto i el Txema que mai fallen.
  • Els que segur que fallen son El Joan i el The Body i el tito Sebas , que ja es com de la família.
  • Ens falta el conseller d’esports i la seva consorte.
En breu rebreu una trucada del gabinet d’assumptes turístics per a veure si us agraden els calçots o no, mes que res per encomanar-los. L’altra opció es la del menú infantil, macarrons i pollastre amb petit suis de postres o la ja coneguda amanida i carn a la brasa.
Total el menjar es lo de menys. Lo bo es reunir-nos per que el Pertxo expliqui la seva experiència amb la caravana per les terres del nord de les Espanyes, el viatge a London com a sortida onlymeniana amb la visita a l'Arano i la conveniència d’admetre o no  al Tito Sebas com a soci amb ple dret.

 (al jardí, ho farem al jardí)

Penya blanc i blava Pla D'Urgell

Des de que van inaugurar l'Epsilon que no estava tant nerviós per l'estrena d'un local. Ja sabeu de la meva delicada situació futbolera. Soc, potser, l'únic periquito de vocació del club. El meu conseller d'esports, amb el que vaig veure i plorar la Final de Glasgow ho fa mes que res per no deixar-me sol en tan dur trangol.
Vet aquí que fa dos dies que me n'assabento que a l'avinguda de la pau, gairebé al costat del barber, han obert una penya de l'Espanyol, la Penya Blanc i Blava del Pla d'Urgell. Albricias i celebraciones vet aquí la noticia complerta. i demà la foto que no mo puc creure.

Arano

No us podreu creure amb qui vaig parlar ahir. Podríeu dir 7 noms que no l’endevinaríeu Amb el Cebollero? Nonono Amb el Palles? Nononono amb el Motxo? Nonono ahir vaig parlar amb l’Arano. Si, va trucar al pieipiei fer felicitar al seu exjefe, al que estranyament adora, i al final me’l va passar. Viu Londres , cassat amb una italiana, amb una nena que farà sis anys. Em va insistir en que podríem anar tota la colla pels jocs olímpics, això si, d’un en un , ja que a casa seva te una habitació pels convidats. Li vaig replantejar l’asunto dient-li que podríem fer la famosíssima i adornadíssima sortida de l’only a Londres i que ens organitzes ell l’asunto per London Town una miqueta i no em va ficar peròs. Si voleu parlar amb ell te Facebook, que us facilitaré amablement si me’l demaneu

 (ole ole cap a Londres)

Vols veure un tio vivo?

El acabose. Recordo els feliços dies que fugia de Mollerussa per Sant Josep. Que em mantenia a 3 kilòmetres de distancia de les firetes. Actualment, amb l’hereva universal dient de 2/4 de nou del matí a dos quarts de deu de la nit, “vull anar a les firetes” , he tingut que claudicar.
La música a tota pastilla, nens i nenes per tot arreu, avis mirant cap a dalt a veure si pillen algo, jovent fumant cremant a la gent, pares cridant, nens esvalotats, el fi del mon en petitet.
Lo bo de tot es que vas trobant-te gent i al final vas a sopar. Ahir érem 16 10 de grans i 6 de petits. Molts ja van confirmar la seva asistencia o no a la calçotada del dia 3 on amb tota seguretat investirem ,vulgui o no vulgui, com a nou soci del club only men al Tito Sebas.
 (a tres euros cada viatge!!!)

Meyba last edition

On carambas deu haver comprat el meyba el senyor de la gorra? A ca la Brigida o a ca la Paulina Monraba?
Si no l'has vist, felicitats,  pots estar content per la teva heterosexualitat desbordada. Però si lo primer que has fet es dir "lo quiero, lo quiero, lo quiero, lo necesito ya" tal com m'ha passat a mi  comença a mirar l'ultima entrada de Golfes al Pla.

(la gorra deu ser d'Agro Llobera)

Akople United

Si es que tenen raó,  ara molta filigrana, molt xavalet amb barba Pantoja, gomina fins als pels dels ouets, bufandetes dolche i Gabanna, que si naik que si ardidas. En fi lo que mes m'agradat es lo del lleida, el cromo de Pacheta i un club que es diu Akople, que per un moment pensava que deia akope. Segur que el conseller d'economia el dia de la calçotada ens la recite tal cual com si fos el verset de nadal.

(guapos, guapos i guapos)

Per cert Golfes al Pla torna al candelabro.

Hombre rico, hombre pobre

Semblàvem hombre rico hombre pobre. Ell ben carnós i rodonet, amb traje de templari molon. Jo esprimatxadet i esfilagarsat amb el traje fet de retalls. El templari nebot segon per part de mare del Virrei Esperaquealaguatllaencartexixaperrostar contra el nou cavaller ascendit a tal gracies al braguetaço amb la Baronessa Pasaquetomenjarastotsenserexistar. Una batalla desigual on les mamàs van tenir molt a dir. Finalment qui creieu que va tenir mes peticions per ballar?
L'any vinent amb el Cuc.

  (observeu com la creu li marca perfectament el centre de gravetat)

Aican belif

Aquest cap de setmana librooooooo, permiso, pernocta com a la mili. L’hereva universal enresulta que te l'agenda apretadísima, festa d'aniversari d'un amiguet , dormir a ca la tieta, dinar golmes amnb les bessones,teatre i/o cinema, vamos lo que s'anomena un trajin propi de l’Esteban. I la meva senyora i jo no sabem que fer. Bàsquet amb els colegues? Spa? Sopar en un restaurant sense, repeteixo, sense nens ? Martins fins a les tantes? Un ratet de tele amb les pantunfletes sense veure dibujos ? anar a veure cine amb colors i 3d? No se pas. Idees, necessito idees per gaudir d’un cap de setmana que potser no es repetira fins al 2019.
(Nomes cada 6 anys es veu que pasa)

Totus tuus

Ja tenim data, el proper tres d'abril de 2011 serà la data de la calçotada. Despres d'unes llarguissimes i complicadissimes negociacions amb The Body s'ha pogut acordar aquesta dada. Abans tenia la torre ocupada a trotxe i motxe, ue si parents, que si l'altra colla, que si el cumple del Jon Ros....Ara a veure si fem pleno i podem fer festa grossa.
El menú per tan senyalat dia es passara en breu.

(macarrons al menú infantil, segur que si)

Calcetada? yes we can

El passat cap de setmana al poble es va disputar el cros memorial Josep Ignasi Culleré. Per allí la serra vaig veure a tota la jet set i part del club Only men amb els seus respectius hereus. Des de el pare del Jon Ros, al futur membre de la junta de l’ AMPA. Del pare del nen tranquil i del molt mogut al pare de la filla que li treu un cap a la filla de l’emperador. De la mare que va venir de Montcada (centre?) a la dona del pare que està a punt d’entrar al club. A mes de moltes mamàs que amb els seus xandalls se les veia la mar de mones. Tots els nens van participar, ja que guanyar a aquestes edats no compta, i si voleu gaudir de les seves actuacions, clicant a l’enllaç i repassant les fotos els trobareu. Sort que la meva serà cantanta com la Hanna Montana que si no, ni per pipes treuria. Us comento la tònica constant i que tot cristo em preguntava:

perquè no organitzem una calçotada?

1er A mi no m’agraden el calçots, però faré un esforç.
2on El lloc no esta clar, cal petxo encara esta patas arriba i el the body te la parenta malalta. Podríem estrenar el pati i la barbacoa del Traussi o l’idíl•lica parceleta amb piscina del conseller d’esports o fins i tot com últim recurs la mateixa serra.
3er serem gaires?
4rt fotrà bon temps?
5e boxer o slip pel dia assenyalat
Si us voleu apuntar, ja sabeu mail a presidència i preparem la calçotada pel cap de setmana següent a Sant Josep.

 (l'última calçotada que vaig anar va ser un desastre)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved