Que fàcil és criticar!!!


Ya nacemos asi, que le vamos a hacer!!!
















Potser em precipito

 " La prohibición de los toros es una venganza por el éxito de la Selección Española."
   Jaime Mayor Oreja (fuente)

Llegiu l'article sencer, que em fa molta mandra traduïr. Adéu a los toros y olé

 

I want to believe

I want to believe, resava l’eslògan de X-files. Amb les declaracions d’aquest senyor a la tele podem deduir ràpidament una cosa :
Mes d’un de la colla ha tingut una experiència de contacte amb esser vinguts d’arreu de la galàxia.


(Parla el president de l'Associació de Abduïts de Compostel AAC, en declaracions a Correo TV)

Sabado sabadete

Com ja sabeu tenim al conseller d’esports de periple per les antípodes amb la Seva Santa, i s'ha anat sense deixar-nos la clau del pavelló. Varem preguntar-li al hermano si ell ens la deixava. La única condició que posava era poder dutxar-se amb el Pkto i el Txemita ensabonar-los les possibles rozadures que li haguessin produït les ulleres d’esport. Escandalitzats i enrojolats però, ens varem tenir que negar. Orfes d’oci dissabter us presento una sèrie d’alternatives:
Primer de tot hauries de comprovar que el banyador no t'ha quedat petit. Tot seguit dirigir-te a casa del veí mes proper que disposi de piscina e insistir en entrar tot esgrimint una relació mes enllà de les pessigolles amb la senyora del susdit veí. Un cop comencin a barallar-se, podreu gaudir amb tranquil•litat de la piscina.

 (A cal petxo, amb algunes collidores)

Ficat un hàbit benedictí, qualsevol que trobis en el teu fons d’armari. Dirigeix-te a Cal Cuc. Un cop t’obri la porta pregunta-li en llatí, si et pot donar raó del perque  el marduix al segle XIII era considerada una herba estimulant sexual d’allò mes addictiva. Mentre ell s’esplaia, ves a la nevera i gaudeix dels vodkes amb cerveses que ell negue tenir  té al tercer compartiment superior.

 (si no trobeu l'hàbit sempre hi ha alternatives)

Pren un pot de gomina, i reparteixla uniforme i abundanment fins aconseguir el pentinat de armando de castro o Texas terry segons el teu volum capilar. Posat en contacte via telefon amb Pere ese i comentali que vols escoltar tots els temes, en versio hebrea, d’en Toni lommy. Mentre ell es situa i t’els indexa per grau de sonoritat, baixa al jardi i gaudeix de la seva piscina comunitaria.

 (exit a tope a Txikitistan)


Teniu algun bon pla per dissabte? Truca o envia mail a presidència

La veritat crua i nua

No m’ho podia creure. Només tres fotos com a reportatge d’un etapon del Tour? On a l’Andy li va saltar la cadeneta? Immediatament vaig posar als homes del dissolt C.S.I.O.M per esbrinar la veritat. La sorpresa va ser majúscula al trobar una sèrie de fotografies que de tant fortes no podem mostrar. Una se’n salve, la que us mostrem tot seguit, que de ben segur va ser el motiu de l’ensurt de l’Andy, el Pkto i el conseller d’economia en boles guanyen molt. La resta quedaran en la foscor com la ja mítica monstre del Llac Ness d’en Pi Dei.

 (el vamos vamos venga venga se sentien des de l'hotel de concentració)

Petita representació del Blog al Tour de France 2010






Aquest és tot el reportatge fotogràfic del nostre pas pel Tour d'enguany.
Què més voleu?



Se busca

Los reis del Mambo

Aquestos dos si que viuen be, deixat estar. En Ruta com la serie de camions es diu el seu blog

Realitat Pasmosa

Any rere any, us faig un petit resum de les meves fantasbuloses vacances, res a comparar amb les que s’ha muntat el cabronas del conseller d’esports. Aquest any, fart de veure padrines amb banyador, M.I.L.F.'S vingudes a menys i algun que altre whale tail que es veuen per les platges, vam decidir amb la meva senyora d’anar al nord, a una cuca caseta rural de Cantabria, concretament a La Casa de Las Chimeneas en Tudes. A mes ens recordarem tota la vida. Sabeu allò de que tothom recorda on era on quan va morir la Lady Di, o quan van caure les torres bessones. Doncs haure de dir… la final del mundial , la vaig veure a Tudes, envoltat de càntabres esparverats amb la roja, amb mes rojigualdas que el dia de la meva jura de Bandera i amb tres holandesos, que els pobrets no van poder dir res. Imbuit del fervor patriotic vaig cridar com boig amb el gol d’Iniesta, com el dia de la jura de bandera el.....
pim pam toma lacasitos, viva espanya i viva el rei. 
En fi, la resta ja us podeu imaginar, tot molt bonic, fresqueta, macizorres 0, el menjar no mate moros i l’any que ve a Paris a veure princesetes que es lo que vol l’hereva universal. Ais quines ganes tinc de pillar els viatges Imserso i anar a Benidorm a pillar catxo.

 (dissabte al marxar encara cridaven, pesadilla de tios uis)

Pelandrusca

No hi ha com ficar el nom d'una pelandrusca, o un parell, per a que el nombre de visites marqui quarts de dotze. El dilluns 70, toma del frasco Carrasco. Sense ficar el morreo de l'Iker i la Carbonero ni el nu integral del Pulpo Paul.

(Hi ha un de Hoolulu, quina ilu...)

Los tercios de flandes

La mare que els va parir. Diem pel Pla que els madrilenyos son espanyolistes, pero flipa en colorines com van de forts els cantabros. Us deixo la portada del diari Alerta, en la seva edicio del 12 de juliol,  que si mes no morcillona dels nervis te la deixa. Envoltat, estic envoltat.
(ole ole renace el imperiooooooo!!!!!!!!)

Carbonero versus Yolanthe Cabau van Kasbergen

Diuen que l'interessant de l'Holanda- Espanya d'avui no és pas el futbol,
sinó qui està més bona
la novia de Casillas,
Sara Carbonero,
o la de Wesley Sneijder,
la Yolanthe Cabau van Kasbergen.



Endavant amb les vostres apostes.

Estiu, temps per la lectura i el gaudi

Si esteu vaguerosos aquestes setmanes us aconsello la plana YOUKIOSKE, on podem llegir els diaris i revistes complerts en versió PDF, en trobem de nacionals i d'internacionals.
Hi ha publicacions de molts àmbits: esports, tecnologia, còmic...
La premsa nacional de cop al matí no hi és, però van apareixent durant el dia tots els diaris complerts.


Ahhh, també hi ha la versió de "coses per a grans"


Bona lectura!!!

Pulpo Paul ?

L’autèntic pop Paul no es el d’Alemanya, el de vuit potes. Aquest es una trista, barata i burda copia del genuí i tradicional Pop Pau, el del Pla, el de les tres potes. Vegeu l’instantània dos segons abans de predir el nou campió del món.


Puyol i la Reina

Diuen que el que hem vist per la tele ha estat censurat, les fotografies autèntiques són aquestes:





extret de pitodoble

Ca la Brigida,, selecció de roba de nit

Ja sabeu de sobres que no soc del Barça, que soc més de la casa dels amarrategui pelotazo parriba i ja el davanter s’espavilarà. Jo a la selecció trobo a faltar al Tamudo o al Coro, però son figues d’un altre paner. La resta res millor que aquest dibuixet que ho explica clarament.

Dedicated to J.J. and his small pennis friends

Pedro Calderón de la Barca

Tota la vida és somni,
i els somnis, somnis són.

Control, aqui base

Som homes abans que res , i ens hem d’alegrar si un pille catxo si o si.

Nooooooor

Be, ara si que si. El acabose. La fi del mon no serà el 2012 tal com predien els maiess segons pels de Tele 5 serà el proper 11 de juliol Però prediccions de les bones la del Joan i el Cuc, que ja ens ho van dir per sant Joan 
Mal que ens pessi...però veig Espanya campiona. 
Que faig, animo a mort a la Roja perquè en teoria juguen un fotimer de catalanets o segueixo amb els meus tretze d’animar al contrari ?. Es que a sobre els hi toca contra Holanda, que foten un plan de paradets que tomben d’esquena. En fi espero consell.


(aquestes dos ja ho celebren)

L'enric i l'Ana

Com ja sabeu he passat uns diitas als 80. He retrobat velles sensacions, com el recordar, cabussar-me a la meva memòria i trobar coses realment esgarrifoses i inquietants.
No, els nostres primers mites erotics no varen ser Sabrina o Samantha. Varen ser, sigueu sincers, les rosetes del Nins, les nenes, o nens ves a saber, del Parchis, i l’Anna del Enrique i Ana.
Ara lligo caps i entenc perquè mon pare no em deixava comprar el Tp.

(bueno, amb la Samantha i la Sabrina tambe una mica palote, paque enganñarnos)

Si en Paco aixeques el cap.

10 de juliol manifestació


La mare que els va parir, això no es podrà aguantar de cap de les maneres.

Fi de la vida vuitantera


Si amics, com si d'un somni es tractes, he viscut durant 52 dies en els anys 80, sense ordinador, ni vídeo ni deuvede, ni portàtil ni res de res. Com un d'aquells que surten a Callejeros, en una casa pelada de mobles, nomes catres i catres. Això si m'he fet un fart de fer punta al llapis, es lo que te estar avorrit i no perdre hores tontament al ordinador. Ara uns  "diitas" de repasar lo que m'he perdut  per la xarxa i arrancar de nou aquest blog, que sembla el xiringuito dels iaios seguidors de Falete and his followers very dark hole.

(Lays i pepsi mmms megadelicious)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved