Una sortideta en bici, ara que ve el bon temps.

Que tal si fem una pedaladeta ara que fa bo.


En hi ha que ja donen voltes.

Bon Sant Jordi a tots els OM

Bon Sant Jordi

Bigotillo encandilador

No se si estareu donats d’alta al Facebook. Però que faríeu si rebeu la invitació per fer-vos amic d’un paio que te aqueta foto?

Premi per qui m’envií la solució, es a dir qui es el personatge del club only-men que es distingeix feisbuicament amb tant simpàtica instantània . Eips, que ja us he donat una pista.

Carpe diem

Aquesta hauríem d’haver fitxat al Papa. Te el nivell c cum laude i carpe diem de Català i sap distingir entre un cogombre i un carabassó, que no es moco de pavo.


Unas risitas que ja ve el bon temps!!!

Corre corre que te pillo

Ja s'havien comentat per aquestes contrades onlymenianes, que lo que passa en el vestidor despres d'un partita, queda al vestidor, però....em podeu explicar perque en Piquenbauer persegueix amb tant d'Ahinco al pobret d'en Bojan?

(Aqui si que val la mítica frase de .."Solo soy un niñooooooo")

A nosecuantos minutos

Tornat ja del meu periple per La grand France, us he de comentar que torno amb un parell d’amics, en Michelin esquerro i en michelint dret. Quin fart de menjar nois. Lluny de pujar El Plateau de Baille, just el dia que volia anar va i es fot a ploure ben cert es que tampoc em vaig endur la bicicleta, vaig anar fent cap a tots els restaurantets i paradetes de la comarca, fuagrás, fromaig, fuet amb ametlles, pa boníssim i milers de mariconadetes varies que van fer del viatge una autentica delícia. He de destacar sense cap mena de dubte la Cassoulet du pays, semblant a l’olla aranesa però sense caldo, MMMMrmmmfs per rechupetegarse els dits set vegades. Altre cosa que us vull dir, 
wahle tails 0, camel toes 0, muffin tops 15, m.i.l.f.’s 2, g.i.l.f.’s 45.789, un dramon.

 ( Vaig menjar-me la meva i la de ma cunyada jur jur jur)

44:07 es l'objectiu

La setmana santa es aquí. Aquest any malauradament no hi seré per la mona, vaig a Rabat les Trois Seigneurs a fer l’indio a la France. La meva idea es un mati pujar el port de Plateau de Baille, res Contador se’l pete en 44:08 i l’Armstrong en 45:30, ja us contaré, potser a la segona corba m’escagarrino i torno cap a casa. Us deixo en aquí l’enllaç d’un padrí pujant-lo. I la foto de la processó dels dolors de enguany, molt comentada a tota la contrada.
Bones vacances.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved