Vinga que comença la lliga, tots a badar!!!


Premonició ???

Soparet ONLY MEN, ja toca no?

Tot parlant amb l'ex President, recordem el post amb la seva dimissió, i amb els poders que m'atorga ser president en funcions,
jejejeje quin càrrec, no??

Es planteja la possibilitat de fer el soparet que cada any fem a finals d'estiu.
Sembla ser que els primers caps de setmana de setembre podien ser les millors per a comentar com ha anat l'estiu i posar en comú les experiències i fotografies de Madrid i...

celebrar les noves eleccions

a la presidència dels ONLY MEN, òrfana en aquests moments.

Llama - cuelga

Senyores i senyors per primer cop en molts, molts, que dic molt, moltíssims anys estic de Rodriguez. Si, com en Pajares, Esteso, Garisa o Soria, estic a les meves "anches" per casa. Si algú em necessita per qualsevol activitat lúdico-erotico-festivalera-nocturna, que em faci un llamacuelga al mòbil i ja veure el que puc aportar a la situació.

( potser serà d'ells, això de la cobertura)

Només els homes

Tal com diu el nom del nostre club ONLY MEN can do!

Record-man

Tercer punt del programa muslià. A tots ens agrada l'esport, be menys el basquet. Però el practiquem a rampells, tennis, futbol, ciclisme, escalada, escacs, jetcundo, natació, basquet, jogging, ioga. Es per això que el proper mandat el departament d'esports estarà format per mes d'una persona i, es aquí on ve la novetat:

3- Creació d'una secció especialitzada en esports de risc, water-bondage, trios, milfs, filfs, mmf, ffm, ai likeds i demes, per tal de dur el pavelló onlymeniana mes enllà de lo humanament possible ,intentant de millorar el record de l’Arano.

(Et sobren 3 usain encara. Vist en Flapa)

Cidi o Dividi virtual

Sempre us he comentat que just abans de tancar els ullets al sobre a descansar l’esqueleto carrego mentalment un parell de C.D.’s, gairebé sempre de caire eròtic on surten xicotetes de la localitat o no, trios quartetos o quintetos, grans estrelles de Hollywood i de les series americanes o catalanes i situacions mil que tot Home li agradaria viure. Be he trobat probes científiques que a continuació exposo i que donen peu al que serà la segona línea mestra del meu programa:

2 - Recerca constant i ferma de totes les pel•lícules classificades com a “S” de l’època dels 80, quan em (ens) colava-em al cine Urgell a la sala B a tercera fila, i aquell acomodador calb i amb ulleres m’enganxava i em feia sortir, per a la creació de la BDCOM (Base de dades del Club Only Men) .


(real como la vida misma)

La pistoleta

Els nostres pares si que tenien revistes com deu mana. A casa meva sol arriba el National geographic i para de contar. Per 40 peles a l'any 77 podies gaudir de la revista EH, que no vaig veure mai a les estanteries de Sarri o del Dalmases. D’aquí he tret el que serà un dels punts principals del meu programa electoral:
1 - Intentar esbrinar on caram distribueixen aquesta pistola i adquirir una per a “use y disfrute” dels membres del club

(no se si va a piles o amb acumuladors)

Poker de Jotes

La paralització de la vida social del club es mes que evident. Amb aquesta calor qualsevol es fot davant de l’ordinador a penjar romanços i historietes de duro. Tot just a un mes de les eleccions a president, encara no hi ha cap presidenciable. Si, se que normalment a última hora surten candidats darrera dels ossos de guatlles que deixa el Traussi, gent que prometent un cubata us entabana de mala manera i aconsegueix el vostre vot. Es per això que com cada any per aquestes dades em presento de nou a President. Ben aviat us donaré la línea mestra del meu programa. I recorda no et deixis enredar i Vota Musle

(aquestos cinc son els que em portaran tot el tema de la campanya)

Tercer de medicina

Encara tinc el peu a la remanguillé. Si nois, després de un mes encara em dura el punyetero esquinç de turmell que em vaig fer jugant al pitjor joc de l’historia, segurament ideat per Belcebú, Leviatán, Belial, Azazel i Satan un dia que s’avorrien. Una setmana de baixa em donava la Dra. Sánchez i fer repòs absolut. La vaig mirar als ulls i li vaig preguntar amb to dolcet... Vostè no coneix en Petxinho oi?. Tot just quan ja tenia en ment la segona edició de la Micro Volta, amb noves etapes, la pre- campanya electoral amb un parell de festes nocturnes per recaptar fons per la meva reelecció després del bluf de la trama Periquito dos, el assalt definitiu a l’opcio trio i mil coses mes. Totes a prendre pel sac per culpa del bàsquet. Be en definitiva.....ens podrà dir el nou flamant president en funcions quan seran les properes eleccions i on? Si us plau pronunciïs en breu, ja que el meu jefe es una mica torra collonets amb això de les festes i potser hauria d’organitzar-me l’agenda per poder assistir.

(s'acabo, no tornaré mai mes)

Kilometro zero

Se de molt bona tinta, que el Txemita des de que va venir de madrid, es vol canviar la Choped bike per un model molt mes cridaner i alternatiu. En exclusiva la nova futura bici del Txemita.

( Tres plats i no se quants pinyons)

La Guardiola

No vull encetar una guerra com la de mitjons amb rombes o sense. Però crec que aquesta visió de la guardiola de la Patricia li dona mil voltes a qualsevol espechugamenta de la Rubio.

( la cua per fer un ingrés substanciós)

No tot està inventat

Ja no es fan les coses com abans. Hem passat de les hombreres de los ochenta's a aquesta filigrana del Japó. Si la demano per reis me la portaran?


( Si es que es per lo que penso que es, al tanto)

Pasarela Hostal Alhambra

Per aclamació popular, he hagut de fer aquesta entrada.


Dedicated to

Això potser li puja la moral al Super Primer Ministre , després del cop psicològic del diumenge i el cop gairebé inhuma d’aguantar al Pere D. i la seva ja mítica pregunta de com ha anat la setmana durant cinc horetes. Se de bona tinta que beu els vents per la Pili Rubio. Apa abans de que l’eliminin del yutube.



(la veritat no se que li veu però bueno, allà ell)

Trama Periquito dos: Touche

Senyors no va poder ser. No varem poder assistir a la inauguració de l’estadi de Cornellà. Mea culpa. No, no penso en involucrar a un subsecretari que es mengi el marron. Ni desmentiré en cap moment que jo vaig dir diego on volia dir digo, ni trobareu cap taca sospitosa en la meva samarreta d’embotits Gemi. En fi en moments com aquests es quan un Home d’estat ha de saber estar al seu lloc i fer el que ha de fer.
Dimiteixo
En Aquestos moments de tensa espera fins les properes eleccions ,que tindrien que haver estat l'últim cap de setmana d'agost o el primer de setembre, deixo tot en mans del Super Primer Ministre, principal damnificat en la Trama "Periquito dos".

(dejo el cargo lleno de orgullo y satisfación.......)



Sortida Monestir de Poblet - Mirador La Pena

Doncs si nois, si.
Potser no cal recordar que ahir van inaugurar el Nou Estadi periquito de Cornellà - El Prat i que ho vaig veure per la tele, jo vinga confiar amb el presi i els seus familiars "consíguelotodo" i ja en veieu el resultat. Res de res, amb la il·lusió que em feia!!!

Qui si és efectiu és en Pere D, divendres passat em truca i em diu dilluns a les set et passo a buscar amb el Paco per anar a fer una caminada cap a les muntanyes de Prades, i patam dit i fet.
Avui ales set, puntual com un clau, ja el tenia davant de casa.

Hem fet una caminadeta (plana 25) de gairebé 5 horetes, anada i tornada, des de l'aparcament de Poblet fins al Mirador de Pena i un tram de camí cap a Castellfollit, força xulo tot plegat, ja fa anys ho havíem fet en bici, avui a peu n'hem apreciat molts més els detalls.

CONCLUSIÓ: Què n'aprenguin!!!

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved