Instantànies del viatge OM a Madrid

Poc a poc anirem publicant algunes imatges de la sortida Only Men per Madrid.
Només en farem un petit tast, doncs en hi ha de "fuertes, fuertes, fuertes"

Tot participant a la sortida tindrà accés a totes les imatges en properes dates, ara estan en procés d'edició

No sé pas com és que això de les sortides en bici no acaba de triomfar.

Serà perquè som tots OnlyMen, si convé suposo que es podria fer alguna excepció, oi?

Personalment, jo sempre acabo amb mal de cul,
però veig que en hi ha que acaben
d'una altra manera... mireu, mireu!

Sette cavalieri d'amore

Un altra simpàtica instantània del viatge a Madrid, mentre esperem pacientment a la presentació oficial de la resta de fotografies. Crec recordar que mentre visitàvem el Retiro una simpàtica hostessa va convidar-nos molt amablement a pujar a veure els pins que hi ha vora el llac on Paco Martinez Soria va rodar mítiques escenes . Vet aquí l’instantània. D’esquerra a dreta en Txema, Traus, Sisco, la Tilda, Pau, David, Petxo i tancant la comitiva el Paquito. Des d’aquí volem agrair a la Tilde el detall envers al nostre club.

(pescant tonyines estavem......)

Austràlia


Australian Dear visitor:
How is that you have come here? as we have more visits to Australia what of Catalonia? Tell us why and we will comment honorary member of the antipodes. Excuse my clumsy english. Thanks

Resseguint les estadístiques del blog, que us hauríeu de mirar tots, denoto estorat que hi ha mes visitants d’Austràlia que d’aquí al costat. Com es això? No serà per la publicitat que va deixar el Super primer ministre a la Bardemcilla ? I si es així que carambanos va escriure? Us deixo les dels dos últims dies per a que reflexioneu i ho discutim tots plegats.

(26 de juliol de 2009)

(27 de juliol de 2009)

The new Look : China Town

Vaig voltar per la vora una estona però no vaig escoltar en cap moment la musiquilla indi-rock-pop-sideral-hippie-unamicamescapallaquecapaqui que normalment es portava pel Look. Serà qüestió d’entrar i demanar una Sant Miquel

(hi ha fins i tot popeyes)

Les negociacions van per bon camí.

Si nois, si, sembla que el Presi s'està comportant com a tal i està movent tots els fils per aconseguir les entrades de l'inauguració de l'Estadi Perico de Cornellà.

Una mostra que constata la fe del musle amb el Facebook

Tu si que vales President!!!

La cosa esta mu malita

Se que fa calor, que tots penseu en les vacances, se que tothom es a la piscina, se que tots espereu frissosos el cap de setmana pel basquet. Però no correu tant. Aquest divendres alla a les deu i algo hi ha una petita xerrada coloqui envers a la possibilitat gairebé inaccessible d'enviar una representació del club only men a la inauguració de l'estadi de Cornella. Després de l'exposició, que de ben segur serà breu i concisa passarem a les cervessetes i guisquets allà al Breiko mateix i mes endavant al llarg de la nit on mes xurris i hagin. No hi falteu.


(Una seguidora del Nakamura amb l'equipació blanc i blava a l'endrada de l'estadi)



Nike Vs. Anxova

No tireu mai res, que tot s'aprofita
deien els padrins que van patir la guerra. Ara l'anxova (F.D.A.) podria passar perfectament com el logo de nike.

(me la pido en blau ceeeeeel)

Anar en bicicleta es xupi

No se pas el perque però em cau millor l’Armstrong que el Contador. No, no es a nivell de Nadal, Lorenzo, Alonso, Guibernau i tants d’altres. Potser es que l’Armstrong es gairebé un quarenton? Menudos etapons, entre tanta canalla el xaval de tant en tant encara els hi fica per corbata a tots.


(ni cotxe ni castanyes.... a pelo)

El pollo te feina

El poder del club s’expandeix. Després d’assolir càrrecs de vital importància en justícia, Després d’assolir un càrrec de rellevància en la banca. Després de tenir terratinents sense escrúpols amb termes sencers de pobles. Després d’infiltrar-nos en el mon de la Construcció de les mes grans infraestructures del mon. Després de col•locar un dels nostres en el dur mon de la lluita pel Nobel de literatura apartat poesia. Nomes ens faltava l’educació de les generacions venidores. Amb el proper assalt a presidència de l’A.M.P.A, l’infiltrat en l’escola privada que molt lentament inculca al alumnat el nostre pla, ara per fi tenim accés a l’escola pública, ja que el nostre company i sin embargo amigo Paquito ha aprovat les oposicions.
Si senyors, el conegut com el Pollo pel seus alumnes, amb una ma a cada ou, després de la disbauxa madrilenya, sense haver estudiat gaire, 1 o 2 temes, ja el tenim col•locat al funcionariat estatal. Felicitats Paco.


(falta la d'angles que esta de baixa per crisi d'ansietat)

MADRILES

Com a bon fabricant d'anxoves,
sortiré aquesta nit ben distret
i si n'enganxés una de més jove,
potser acabariem en un polvet.

Perque els flams costen igual
tant si són amb nata com sense,
i em sua la polla si cap al final
ella fos lletja i no s'ho pensa.

Això no es un blog de l'Espanyol

Com ja sabeu la propera sortida es a la inauguració de l’estadi de Cornellà. De moment sol hi ha apuntats dos persones que depenen al cent per cent de que L’I.P., contacte barceloní del president, aconsegueixi les entrades. Buscant informació ja m’han dit que esta la cosa mu malita i us transcric el mail que he rebut:

Hola, Sr. President, bona tarda.
Encara no es poden adquirir entrades pel partit. De fet, segons les meves informacions, només es possaran a la venda un número reduït d´entrades, potser unes 3000, i en tindran accés preferent els socis, i si en queda alguna en podran accedir els no socis directament a taquilla, però no crec que n´arribin. És molt complicat, realment, per la forta demanda que n´hi haurà.

Per preparar dita sortida se us convoca el proper divendres 24 de juliol a fer una cervecilla o lo que surja alla als volt de dos quarts i mig d’onze al Breiko. Superprimer ministre alli l'espero.

(els nous vestidors amb Tamudo,Nakamura Coromina i Torrejon)


Nakamura

Se que aquest post em costarà el càrrec. Que el sotrac de vots en les properes eleccions el 30 d’agost serà inevitable i previsible. Que no es tindrà en compte la gestió immaculada del meu mandat. Però que caray tant Cristiano, tant Villa, tant Messi i tanta mandanga. Imposible is nothing........si es al mismo precio es clar.

(majo fi i oriental)

FDA, recordeu al Fabricant D'Anxoes ?

Per Madrid vam riure una bona estona amb l'anècdota del Jack Palance,
crec que aquest noi del vídeo és un ferm aspirant a FDA.


L'AMOR S'HI POSA

La teva puresa infinita
remou sentiments amagats,
la darrera pàgina escrita
sobre aquest amor obcecat.

Incognoscible ser o no ser
d'una relació embrionària;
a cops em pregunto per qué
el cor pren eixa grandària.

El tresor de la teva mirada
val molts milions i milions,
la veig en cada cantonada
quan tombo pels carrerons.


Eis. En motiu del meu aniversari, us convoco a tots a fer unes canyes i unes tapes al Bar Dorado(donat que per la zona del bascket està tot tancat) demà dissabte a 2/4 de 7. Per suposat podeu portar les dones i els crios. Caray, que només s'en fan 40 una vegada a la vida.
Llarga vida al club only-men!!!.

Volem les fotos bones

Encara estic sota shock anafilàctic. Amb prou feines puc endreçar els milers de carpetes, imatges i videos virtuals, que coi de virtuals carnals a full, que tinc per emmagatzemar al meu petit cervellet. Res en pic estigui el Sisco per aquí, s'organitza un sopar amb diapositives estil Cuerpo i els seu viatge a Egipte i nos echamos unas risas. Les meves fotos no són res de l'altre món. Per cert, si ja m'he menjat la porra amb el cafè amb llet, que es lo que tens entre les mans.....xatin?

(estatua humana a la plaza Mayor)

(crec que el Sisco te la de frente, amb els caps de nadó en primer terme)


RECOPILACIÓ DE RUQUERIES DEL VIATGE A MADRID

Comencem a recordar, que als quaranta ja marxa la memòria. Aneu afegint les paraules, frases i altres coses que recordeu.

SDP, ANCHOA, FABRICANT D'ANCHOES, MILF, GILF, FILF, FLIGFSDLT (Paquito dixit),
¿ES EL MISMO PRECIO?, I LIKE IT, FULL, MAN OF PALAU,...

Vinga, aneu apuntant...

Oda al Txema

Quarentenari o acròstic

(lo de la samarreta blanca es circumstancial. Homenatge total al Txema)

Edat meravellosa els 40 amic Txemilla
Mostrar pots la panxa amb molt d’orgull
Sempre i quan no hagi prop una pubilla
Ufanosament disposada a que la fiquis en remull

Amics a aquestes alçades en tens un rosari
La llista d’ells a la colla així es manifesta
Autèntics seguidors fidels del teu poemari
Pendent sempre estan de la teva ultima conquesta


On acabarà tot aixó amic Pigat?
L’únic que et puc assegurar que vagi be:
La certesa infinita que ens tindràs al teu costat
Ara crida fort amb mi..... als 40 ....esedepe

VERSOS D'ANIVERSARI

Cau fermament la pluja
en aquesta nit d'estiu,
només manca un quart
pel fotut canvi de dígit.
Em queden amics encara
i també alguna amiga amb perspectives
de possible roçament, o no...
M'envaeix la quietut,
creixen en mi les ganes de viure.

Curs bàsic de primers auxilis

Sabem que estem desentrenats. Sabem que tenim les mateixes o fins i tot menys probabilitats de que l’Espanyol guanyi la Champions amb gol de Nakamura al minut 93 . Sabem que parlem el castellà amb accent. Sabem que només el Txemita i el Paquito estan al mercat de fitxatges. Sabem que no tenim el permís de les nostres santes i benvolents esposes. Però imaginat que per un moment la Verdu, la Esteban, la Quintana , la Campos, la Otero , la Patiño o fins i tot l’Àfrica Luca de Tena et demanen rotllito i que els hi facis una caidita de Roma. Aquí us deixo curset accelerat per tornar a passar la I.T.T. (inspecció tècnica de titolina)



(Canviar Basauri per Madrid al tanto)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved