La comidilla de la final

El Sorteig

Nervis, trucades, negociacions, transaccions, corredisses pels passadissos, reunions secretes, pactes a una dos i fins i tot tres bandes. Però, l'insubornabilitat del President ha quedat palesa i ha organitzat un sorteig "sin trampa ni cartón", sense boles calentes ni fredes, sense talls publicitaris i minimament editat.Fet en lloc secret us presentem, un cop passada la voràgine de la triple corona, directament des de la seu de la T.I.T.A. el sorteig del segle.



(el color toronja del video es homenatge a Horatio)


SMS A L'AMIGA DEL VINTANYERA DEL MUSLE

Fani amiga, sóc un home molt prudent
i m'ha donat el teu tlfn el David Llandenc.
La meva poesia és del tot incompresa,
però segur que m'inspirarà ta bellesa.




He de dir que la xiqueta m'ha respòs questinant-me qui era, dubto que respongui al meu segon missatge. De totes maneres gràcies,President.

El Ranking T.I.T.A

Com si fos en Maguregui, Azkargorta, Brindisi o Lotina, passo a donar la llista de convocats pel viatge a Madrid juntament amb el numero de ranking T.I.T.A. (Travel Internal Tourist Available) per convocat, que el situaran en un determinat grup a l’hora del sorteig de les habitacions que en breu celebrarem. Vet aqui la llista:


Us preguntareu quins han estat els paràmetres i barems utilitzats per establir el ranking T.I.T.A. Tot es fruit d’una complexa indexació de constants vectorials i ovoïdals derivada del teorema del enceste parejo, ( es a dir a boleo mes o menys) . Adjuntem la taula Bàsica. Teniu cinc dies per presentar reclamació si no creieu que el vostre ranking sigui encertat, indicant i degudament raonat , quin creieu que es el correcte T.I.T.A. Un cop finalitzat el termini de cinc dies es publicarà el llistat definitiu i es procedirà al sorteig d’habitacions.

(si cliqueu a sobre es veu molt millor, on va a parar)


Uns aclariments .....

A continuació, tot seguint amb la nota del presi, unes petites aclaracions per evitar malentesos.

  1. Ja tenim la reserva ok a l'hostal, NO CAL PAGAR-LA FINS UN COP A L'HOSTAL !!!!!!
  2. Això sí, tenim unes despeses d'una nit si es cancel.la pocs dies abans de la data. Si ho fem amb temps no hi ha cap gasto extra.
  3. Ja tenim els 8 bitllets comprats i pagats amb seients junts, tant d'anada a les 9:05h com la tornada a les 17:30h.
  4. Aquí sí que s'haurà d'afegir pasta, el total exacte és de 948,40 a dividir entre 8, surt a 118,55 euros, per persona.
  5. Estat de comptes:
  6. 1er cas i més nombrós. 5 persones han abonat 103 euros, faltaran 15,55.
  7. 2on cas. 1 persona ha pagat 120, li dec 1,45 euros.
  8. 3er cas. 1 persona no ha pagat.
  9. 4art cas. Un servidor està al dia.
  10. IMPORTANT: A l'AVE si hi ha gastos en qualsevol concepte de cancel.lació de bitllets rondant un 20% de l'import dels bitllet.

Ara nomès queda la recerca de possibles activitats a dur a terme durant els dos dies i mig.

La ciutat no es per a mi?

Ja tenim llitet on reposar l’esqueleto a Madrid. L’hostal Alhambra te a be d’allotjar-nos el tres i quatre de juliol en tres habitacions triples per la bonica i mòdica quantitat de 405 euros mes el 7 % d’iva donant un total segons la meva casio HL-820 ER de 433.35 euros.
Resumint, i esperant que el Paquito doni el vist i plau a tant complicades operacions aritmètiques, tenim per un costat els 118 euros del bitllet de l’A.V.E. , s’ha pujat 15 euros ja que el tren de primera hora era ple i hem tingut que anar al següent, i per un altra banda els 433.35 que dividit entre 9 dona un montante de 48.15 euros per lo que el viatge a Madrid, polvets a part surt per 166.15 per persona . Apa aneu trencant la guardiola que tot això s’ha de pagar en breu.

(abuelooooo que anem en treeeeeeen)

Els Tampa Breeze

Deixeu-se estar de cromos vells i doneu una volteta per l'esport del futur, la L.F.L. Busca el teu equip, i fes-te'n soci ipsofacticament. Jo ja soc fan incondicional de la Rebecca Reyes dels Tampa Breeze. O potser millor, patentem la versió masculina, però en comptes de Futbol america fem la lliga de basquet dissabtil en roba inetrior, mes coneguda com la LBDRI. Pelotàs i exitàs garantit.

(eo eo eo esto es un chorreo.......)

Jo no se pronunciar un discurs

No se pas on anirem a parar. Després del meu últim concert, Hombres G in laif al gurugú, on el ràtio tangueril era del 87 % em passat sin comerlo ni beberlo al 0.023 % del concert dels Barón Rojo, cosa que ens va desanimar sobremanera als onlymenians assistents.


Lo millor, l’actuació del pelut dels Barón Rojo. Moviments típics del mon heavy com el ventilador amb la ma de la pua, o el moviment de cap amb la melena al vent, o el paset a la dreta paset a l'esquerra van fer les delícies d'un públic veterà, d’aquí lo del ràtio del 0.023 %.


Llàstima que quan van tocar la de les campanes estava jo al Road on, escolteu be, donaven cubates a 1 euro.


(la locura del càmeramen......)

Troballa que a més d'un li farà gràcia.

Recordeu els àlbums de cromos...? si, si, aquells que sortien amb els Paninis.
Doncs sempre hi ha algun il·luminat que els ha fet tots i com no! els ha penjat a la xarxa.
Ara els podeu descarregar, hi ha tots els àlbums dels mundials des d'Argentina 74 al d'Alemanya 2006.
Us deixo l'enllaç per accedir-hi.

Una de Baron !!!

PEP BOY'S

Malgrat ser un republicà convençut,
me n'alegro d'haver guanyat la copa.
Ja en van 25 a favor d'aquest club,
tant debó siguem els millors d'Europa.

Anirem amb la Ruiz

Aixo ens passa per anar badant. L'ave de les set del matí ja esta akope. Es a dir, s'han d'afegir uns quants euros als 103 que varem soltar.

L'hostal de moment encara tenen disponibilitat. En pic em possi en contacte amb l'home xiclet llogarem habitacions de moment per a nou, el Cuc (diu que esta baix de moral) i en Pi Dei (tiran mas dos tetas que dos carretas) son baixa d'ultima hora. En propers post podreu assistir al sorteig de les habitacions.

And the winner is..

Amb un pelet de retràs, m'entero avui, però des de presidència i en nom de tots els membres del club, volem felicitar molt efusivament, al nostre company Txema, que en el 12 è concurs de cartes i poemes d'amor i desamor va obtenir l'accèssit a la millor poesia d'amor del Pla d'Urgell, amb l'obra Sex appeal. Felicitats de nou Txema.

(diuen que quien la sigue la consigue....)

Amb dos collons

(i nosaltres fent basquet....desgraciadets que som)

103

Senyors socis.

Penseu que el dissabte s'ha de portar els dinerets per pagar l'a.v.e. Pels que no varen assistir a la reunió el preu de sortir a les set del matí de divendres i tornar diumenge a quarts de sis es de 103 euros.

(me pido ventanilla al costat de la tiena buenaaaaaa...)

Fraiday nait fiver

Divendres, després de la reunió de l’ampa del Pompeu, on el club te infiltrats dos membres, xerinola fins ben entrada la matinada. Algú s’apunta?. No garantim l’hora de finalització de la festa, però un parell de whiskys cauen si o si.


(Les millors gales per l'ocasió)

2 de Maig del 2009

Dos a sis al Real Madrid,
de gols n'hi ha hagut un tip.

El gran central Piqué
ha marcat el darrer.

Per cada gol del rival,després,
ha anat el Barça i n'ha fet tres.

Casillas, el porter de l'altre bàndol,
ha evitat un marcador d'escàndol.

I ara la culerada es perfila,
justa guanyadora de la lliga.

Ràpidament m'ha vingut al cap el "xiste" de la morcilla.

M'han passat avui aquest powerpoint i al moment he recordat aquell acudit tan bo, tan bo... que el Petxo va explicar per la mona.

A veure què us sembla.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved