Carrer amunt, carrer avall

Menudo carreronet el de l'Hostal Alhambra (c/ Espoz y Mina, 6). Tinc unes ganes boiges per anar a la botiga del davant, a veure que caram son los Despojos....busca, busca. I a la nit segur que esta ple de xurris que pa que


Mostra un mapa més gran
(cartellest blau, senyera europea, no se no se)

Baró Vermell

Alto tothom. Ja podeu començar a ubicar les criatures els que en tingueu. L’excel•lentissim ajuntament de Mollerussa diu que portarà a la festa major del poble als mega mítics Barón Rojo. Al principi he dubtat, pensant-me que passaria com als Boni em o al Vilatx Pipol, que no en quedaria cap dels autèntics, però a la plana oficial del grup surt que si, que son els de la "nostra època". Magnífic acte pel quarentenari.

(n'hi ha un que sembla el cuc amb melena oi?)

Reunió ineludible

Senyors socis, quedeu convocats a la reunió que farem el proper 2 de maig a la seu social del club, el bar Entre pa i pa, a les 18:00 en primera convocatòria i a les 18:30 en segona convocatòria.
Ordre del dia:
  • Compra dels bitllets de l’A.v.e. Per tant tothom ha de portar ben clar quan vol marxar, si mati o tarda del 3 de juliol.
  • Decidir el lloc on dormir.

Els no assistents o els que no deleguin la seva decisió a un altre soci no seran comptats en el viatge. Després no ploreu per fer la compra pel vostre compte.




(reclamacions a vestíbul tres)

El mail per delegar el vot: Elmusle@gmail.com indicant hora de sortida , lloc i nom del soci amb dni ben claret, no volem falsificacions.

En forma

En aquestes edats en les que estem, on l'hora sovint marcada són dos quarts de sis i trenta segons, no esta de mes una mica d'entrenament, ja que tindre’ls tancats a casa tot el dia es d’allò mes engorros que altre cosa. Cliqueu, espereu que carregui i endavant les “hatxes”.

(NSFW , hi ha musiqueta)

Sortida cultural

Avui sortint de la feina i anant cap a casa a la cruïlla del Carrer Domènech Cardenal i Santa Joaquina de vedruna m'he quedat glaçat. allí, a la paret al costat de la botigueta del moros on sempre enganxen cartells, anuncien a bombo y platillo que ve la Sophie Evans al punt X. Senyors, ja tardem a muntar un autocar a tan magne esdeveniment. Llàstima que no he vist els horaris ni els dies però....crec que es per Sant Jordi. Inscripcions i si algú te mes informació que les envií ipsofacticament al mail de presidència.

(atentos als dos del "detras" de la Evans que no es perden detall)

POTSER QUAN

Potser quan sigui massa tard,
hauré acumulat unes vivències
i recordaré les experiències.
Van 40 vivint sota l'esguard
d'un Déu que, en cas d'existir,
suma molt més que no resta
i m'ha donat forces per resistir,
encara que lluny de la palestra.

Escrivint per les meves amistats,
però també publicant a l'Avenç,
i és aquesta modesta paritat
la que em fa feliç i em convenç.

LOS MADRILES


Per saber a on proposo i així informar-vos de com és el lloc, on està i quan pot sortir la broma us adjunto una mica d'informació de l'Hostal i Aparthotel Alhambra de Madrid. Així com també un extraxte dels horaris i tarifes dels AVEs. Veureu que els que tenen preus a la dreta, són els econòmics comprant-los per web i amb antel.lació.












Anada:




Tornada:
Per cert, l'opció de Logroño, no la descartaria si interessés a la majoria, ja que també ofereix vàries possibilitats, cata, bodegues, gastronomia, activitats esportives, rutes a peu, poblets, i també pot sortir econòmic, així com el transport hauríem d'agafar cotxe propi, i és un gasto menys, així com tampoc queda gaire lluny.

Aquí queda la meva opinió.

Déja vu

Madrit, 4 de juliol a les tantes de la matinada. Un membre de l’expedició onlymeniana a la capital del regne dels espanyolets, es perd i fa cap a un bar. Potser en Pkto que s'ha dormit de peu , o el Joan en el seu estat 3.2 de l'escala indexal, o potser el President que ha traduït malament una adreça del castellà al muslià, o el Cuc que lliurement a buscat una petita discogràfica on van ser editats els primers singles d'en McNamara, o el Petxo que ven cebes al top manta als de la capital, o el Traussi que després de no trobar lloc on al menú hi ha caragols a la llauna amb raspallets per les ungles ? Tant es, però si em passa a mi no em vingeu a buscar.



(morena, morena, rarara)


Vint-i-una

Prop de Le Bourg-d'Oisans

(Aqui tambe hi podriem anar)

Trigonometria avançada

Equilaters, isosceles, aguts, octogonals, trapeçoidals, de tota mena. Al principi no li trobava el que a aquesta plana web. Però un cop descobert el truco del almendruco no pots parar de buscar a veure si en trobes alguna de coneguda. Potser podríem fer quelcom semblant amb els membres del club per donar una mica de presencia a tot plegat.


(falta la de vestits però ja la farem)

CONDEMNA

Sento caure la pluja d'Abril
i deu ser ella la que emana,
aquesta imposició febril
d'escriure sobre tu, Anna.

La lluna plena t'emmiralla,
reflexa de pas la teva rialla.

M'imagino mil situacions,
però les que valen la pena
serien sentir els teus petons;
sense ells és una condemna.

Urfsss quina mandra.

La veritat per endevant. M'estimo mes anar a Madrit a veure si veig de refilon a la Bermudez, a la Esteban i si m'apures fins i tot a l'Alicia Senovilla, que fer un tomb cultural per Memmingen i rodalies.

(que no s'enfadi cap memmenginia, però...es que la Bermudez es la Bermudez)

TOSSUT

Pensaràs que sóc tossut
i que ho dec ser de mena,
l'únic regal que se m'acut
és aquest modest poema.

Ja que xategem a diari,
pel teu proper aniversari
amplii el meu poemari,
no gens menys estrafolari.

Per fer boca

Es que una piscineta dona molt de joc. Des d'una Jeux sans frontiers new edition a una remasterització digital doble sound surround del Boys Boys Boys.


(qui farà de Sabrina si el Traussi no hi es? misteri.)


O potser podriem fer abans de començar a menjar, o millor encara un cop fets els carajillets, un Mira quien baila only men edition, substituint al ja devaluat per si Open de petanca.

Consumatum est

Després d'unes llargues negociacions, que riu-te’n tu de les del contracte del Motxo pel Bus Bar, hem aconseguit que el Petxo ens deixi casa seva per fer la Mona. Això si, ha insistit molt en tres punts:
  1. Vigilem amb les criatures que tot el jardí esta patas arriba.
  2. Al finalitzar la jornada moneril tot ha de quedar mes net que una patena.
  3. Els banys a la piscina estan prohibits, nomes permesos si es fan en monokini per elles i braga nàutica o calçotets per ells, mai a l'inreves i en cap cas en boles, donada l’assistència de menors al acte.



(a bailarrrrrrrrrrr........)

Party & co.

Lo de la mona ja es aquí i lo més calent es a l’aigüera, que fem????? potser megaorgia martiniana....o pool party petxonera....o shower basquet pabilion....o Wild unknow campestre . Puc confirmar que la primera opció està descartada, aquest any The Body ens fa el salt hi ho fa amb la colla de la dona. Així que ja em direu.

(xulo seria, però penseu que hi haurà canalla........)

Bear Grylls

No se pas si ho veureu, però jo estic enganxat a un programa que fan a la Cuatro que es diu "El último superviviente". Va d'un sinyor, marine angles ell molt majo, fi i elegant, que de patac el deixen caure d'un helicòpter en els llocs del planeta mes aïllats, inhòspits i malparits. I ell, amb una navalla de la mili i una cantimplora es capaç de tornar a la civilització en un plis plas. De ben segur que darrere seu va un equip tècnic que riu-te’n tu de la serpiente multicolor del Tour, però jo ja m'hi veig i si mes no m'ho vull creure. Això si, ja m'agradaria veure’l sobreviure en un dels barris de calistrillos i maleantes dels que surten a Callejeros.

(de tot, fa amb la navalla tu....)

No gui can

Primer seriós reves. Avui, dissabte 4 d'abril disposat a fer unes canastilles tipus Lebron James va i m'assabento que el Super Primer Ministre està de gira per Itàlia en afers extraclubmenians i no hi haurà Basquetbol. Toma castanya. I a sobre, dema que volia fer un prologo de la Micro volta resulta que farà fred. Paulina i jo estem condemnats a entendre’ns.

(ai per la mona que fotra rasca....)

Basquet a Full

Després d’una llarga setmana fent de manobre del que m’ha posat el parquet, i una petita actualització hardweriana del Pkto IV, ara ja Pkto V, torno amb ànsies de publicar. Fart de veure l’ultima entrada de la Carretera Nacional, no per això dolenta, vull compartir amb tots vosaltres la baixada moral que m’ha suposat una critica ferotge de la meva heretera universal quan, en un moment que anava sense samarreta escombra amunt escombra avall tros de parquet per qui tros de parquet per lla, va i em deixa anar amb tota la seva santa innocència.

Pare, que estàs esperant un bebè?????

Vaig mirar-la, vaig mirar a la Paulina i senyors això s’està sortint de mare. Es per això que engego per enèsima vegada l’operació Kilitos fuera consistent en basquet a full els dissabtes, cervezillas out i Micro volta re-edition.

(la culpa es del paro no penseu res mes)

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved