88

Ja ho deien els de Cicatriz... Un dia mas esperando el final, un dia mas. No m'han tocat els 88 milions d'auros, però escolta que la setmana que ve n'hi han 114 milions.

(aquestos els gestionaria el meu conseller d'economia en Chueidi l'americano)

Per fi

Obama i Musle. Musle i Obama. Vides paral·leles. Jo, després d'anys d'intentar-ho per fi ho he aconseguit. Soc president del club Only Men. Darrera, un suport aclaparador, set vots a favor, dos en contra i l'abstenció del meu inesperat contrincant. Durant la propera setmana, anomenaré els nous consellers. He dit.


(Els meus assessors de campanya encara no m'han fet les fotos)


Diuen que el Gran hermano torna a començar

Però no sé que passa a aquest cony de país que no es veu mai el que passa a altres Big Brothers.




La gent està molt malament, no creieu?

Ja, ja, ja,.. quin fart de riure que es foten els polis quan senten les explicacions d'aquest friki.


Eleccions

El proper dia 23 d'agost s'exhaureix el mandat del nostre estimat president, mandat nefast d'un immobilisme intolerable. Es per això que us convoque a les urnes el proper 30 d'agost. La primera cerveseta la farem després del basquet i allí triarem el lloc. Te tots els números la nostra raó social, La bota de l'avi, però en moments de canvi potser també canviem de local. Tingueu els mòbils en marxa i us avisarem.

( acepto el cargo lleno de orgullo y satisfación.....)

Merchandaising a toper

Finalitzat el període de votacions per triar quina ha de ser la representant del club Only men al notodofilms festival us podem anunciar que un cop finalitzat el recompte de vots, la guanyadora ha estat
Vegeu el resultat de les Votacions.

Aixi doncs iniciem la campanya publicitaria. Ben aviat s'obrirà un nou concurs, on triarem els actors per dur a terme tant magna obra.

(Tenim pactat el cine Urgell el proper 3 d'octubre per l'estrena)

(El pressupost, de moment no dona per Dvd's)

X files

Jo havia estat un autentic friki de la serie Expediente X. Fan de Mulder i cepillador oficial de l'Scully, mai havia vist el primer episodi d'aquesta serie. Vet aquí que ahir vaig tenir l'oportunitat de veure'l, i em vaig quedar esparverat. Ja en el primer episodi, surten marcians, salts en el temps, abduccions, i lo que es mes important l'agent especial Dra. Dana Katherine Scully en calçetes i sostenidors. Les quartes millors calçetes de l'historia, darrere les de la Teniente Ripley a Alien, les de Christina Aguilera al video de Lady Marmalade ( o a qualsevol dels seus videos) i les de la senyoreta Yamabuki al Dr. Slump. Slruuurp.



(eren els 90 no existien els tanguilles)


(En canvi ara guaitevosla. Que maja fina i elegant.)

A dos dies vista

Un simpàtic lector ens envie aquesta selecció de titols que ben podríem adaptar al nostre estil d'entendre la vida. No envie el guio, tant sols la idea per lo que, ens sap molt de greu, no podrà optar al suculent premi que hi ha pels guionistes afeccionats que enviïn els seus treballs. Vet aquí la seva aportació.

Mujeres Al Borde De Un Ataque De Miembros
En Boca Cerrada No Entran Moscas, Pero Entran Pollas Como Roscas
Agarramela Como Puedas
Colegialas En Celo Aprenden Ingles A Pelo
Con Pollas Y A Lo Loco
El Sexo Sentido: Veo A Gente En Bolas
En El Parque Madrileño Se Te Pone Como Un Leño
Indiana Jones Y El Rabo Maldito
Indiana Jones Y El Templo Calentito
Indiana Jones: En Busca Del Rabo Perdido
La Banana Mecánica
Nabocop
Negratas Con 3Patas
Penetrad A Willy
Penetreitor
Por Un Puesto De Trabajo, Por Arriba Y Por Abajo
Semental Querido Watson
Sin Bragas Y A Lo Loco
Sodomiza Como Puedas
Vino A Por Trabajo Y Le Comieron Lo De Abajo


(mític film. No estaria malament fer un remeik)

La meva favorita sens dubte es El sexto sentido: veo a gente en bolas.

A quatre dies vista

Un primer escrutini de les votacions que tenim obertes a la plana Only Men el flim, dona com a guanyador a dia d'avui el guió de "El codigo Do Menech", amb tres vots, seguit de ben aprop per "Yo hice a Chinchon III" amb dos vots. després un reguitzell de flims amb un vot. No us espanteu i voteu que queden 4 dies.

(de cara a l'Oscar segur)

Vacances 2008

De les meves vacances no us en parlaré gaire. tot molt bonic per allà dalt a la costa brava. Nomes us deixaré veure tres fotos de les tropecentes mil que li vaig fer a la heretera del lider de l'oposició. Qui les vulgui veure ja passara per casa a fer un guisquet. Mentre observem detingudament aquestes.

Esportiva: Per dotze auros pots bucejar i veure peixets. Yuju

(eips que no vai pillar pezqueñines ni re de re)

Agermanament: tots els iaios de la zona ens varem girar al mateix temps.

(maja fina i elegant, per la tovallola croata lo menos)

A la ultima: es cert el cinturons ancho existeixen. Aixo si cap agosarada pel carrer vaig veure amb això posat. Mmmm tangues dos i megabragues mil dos-centes vint-i-set pel cap baix.

(49 auros els pantalonets ja veus tu)

nomes 165 km

Seguint amb la clara linea editorial de tot esportiva que esta agafant el nostre blog us presento aquesta interesantisima activitat que he trobat tot fullejant la revista "Ciclismo a Fondo" on en el seu Especial Cicloturismo 2008 a la plana 84-85 ens informen d'una proba que be podriem fer pel quarentenari. Es tracta duna jornada de cicloturisme anomenada L'étape du Tour on es recree per tots el afeccionats la mítica etapa de sortida a Pau i arribada a Hautacam tot passant pel mític Tourmalet. Per 58 euros que val d'inscripció ens ho passaríem força be. Clicant a la foto anireu a parar a la plana.

(fins hi tot massatge al final al coxis hi ha)

Elefantiasica burocracia

Benvolguts membres i patitzants: he tingut que reiniciar l'ordinador un parell de cops pensant que la plana d'entrada pre-definida al firefox que es la de l'only, me l'havien canviat per la del Diario Marca de tant d'esports que hi ha publicat. Que es tant esport? On estan les wuarlis plaurgellenques? on estan les propostes presidencials i oposicionals de cara als propers comicis electorals del proper dia 30 d'agost i que han de ser la linia vertebradora del quarentenari?. En un acte de suïcidi polític i sabedor que l'esport es l'opi del populatxo, el president ha deixat de guàrdia al conseller d'esports i aprofitant lo de les olimpíades tindre'ns entretinguts una estoneta. Per això proclamo.

Conseller d'esports for president
(quarts i cinquens en triatló)

De lluny totes són guapes.


www.Tu.tv

Això si que és un zoom !

Magnífica foto us presentem tot seguit, es tracta d'una imatge de l'estadi dels Yankees de New York.
Podreu observar si entreu a la plana que té una resolució excepcional i que podreu veure tot detall dels assistents al partit.

Jo crec que he trobat a la més escotada de la grada.

a veure que hi sabeu trobar de curiós??

Sobrats

No cal paraules: BOLT - PHELPS

Sempre hi ha esports més atraients a les olimpíades, oi?

Què me'n dieu del Voley platja femení...

Els Jocs de Beijing ja són aquí.

Si noi, ja fa dies, mesos i anys que se'n parla. Doncs, vinga, ja han començat.
Ara falta organització per veure tant allò que tothom no vol perdre's, com la cursa de 100m o algun USA vs SPAIN de bàsquet, com també alguna curiositat com poden ser els partits de bàdminton, la triatló, pot estar bé.
Us deixo uns enllaços amb els calendaris i horaris de les diferents modalitats olímpiques.

El caminito dels Only

L'altre dia uns quants privilegiats del club, varen anar a passejar pel congost del Mont-Rebei. Tot molt maco, a pesar de que no fessin cap foto ni vídeo. Els hi recomano que per la propera sortida facin El Caminito del Rey, molt mes divertit i fàcil.




(ja em veig al Pere D marejat i .....arrapat al Paquito)

Aburriment

Que son les nostres vacances comparades amb els sis mesos de vacances de l'ex-president. Tal com ell va dir.

Arriba un moment que no saps si es diumenge, dimarts o dijous....tots els dies i les hores s'assemblen.




( bored, bored, bored.......)

Eips que les dels profes tampoc son manques.

A quan va el kilo de Barbie ?

De petitet ni els reis mags ni el Pare Noel em van dur mai l'Scalextric. Com a molt l'Auto-cross. Ara amb l'heretera universal , que viu immersa en el mon de les princeses, ja veig que mai el podré tenir físicament. Però aquí teniu una web entretinguda on podeu muntar els vostres circuits i carreres. això si, amb un parell de cotxes que no son ni el McLaren ni el Ferrari.


( clica a la foto per jugar)


Jo ja he montat el circuit Bellpuig- Arbeca on Yuja Cucunen es va proclamar campió del mon.

Menudo personal Trainer

Llegeixo estorat i bocabadat el següent article publicat a la Revista Mia numero 1.141 setmana del 21 al 27 de Juliol enquadrat en un suplement d'alimentació dedicat a les Begudes d'estiu.


( mmmmm rica rica )


I llavors penso, d'on pebrots a sortit la meva panxa? jo sempre li havia donat la culpa a les cervesetes nocturnes de després de currar. I inclús el meu Personal Trainer (llegeixis conseller d'esports ) m'ho havia confirmat.
Quin pes m'han tret de sobre. Per fi podré tornar a les cervesetes sense cap càrrec de consciencia.

Quines vistes

Senyors , tinc un coi de virus a l'ordinador. I abans de que m'ho trenqui tot estic guardant i clasificant documents, afotos i tonteries. M'he trobat aquesta simpàtica foto de l'excursió al Posets l'any 2004.


(quines vistes xiquets....)

Va per Sant

Benvolguts socis. Hem tingut que posposar el proper sopar Only Men del 23 al 30 d'agost. El motiu? ben senzill. Un dels màxims candidats a ocupar la poltrona presidencial s'ens va a fer el Camí de Santiago, sortint des de Lleó ( que ja podria sortir de Lleida segons el mapa) i la setmana del 23 no hi serà. L'altra es que el conseller d'esports també te una cita ineludible amb la justícia. Amb molt bones paraules van demanar si es podia posposar i pel be de la salut política del club es va accedir. Us esperem el 30 d'agost. Falta saber el lloc que en breu es donarà a conèixer.



( 32o pico quilometros la mar de majos)

Algo hem fet

No se que es el que els hi hem fet avui als holandesos però tenim 23 visites d'allà. Benvinguts al club. Visca Van Basten, els tulipans, els esclops i els molins. Eips i les holandeses també.


Com que la foto del mapa, si clikeu aneu a les estadistiques, es molt aburridota us fico una d'una holandeseta.

(la rebequeta es pel fred allà als països baixos )

Taús a l'hivern

El Pere Ese, ens fa arribar aquestes simpàtiques imatges de Taús a l'hivern, per a que veiem que no es un poble mort. Una de les cases funciona com a sauna i despres tots van a la piscineta natural que es fa al rierol del poble. Ja tardem en demanar lloc al desembre.



(Ais jo no se pas si podré...)

5 minutets

Joc entretingut. A veure si si algú que en sàpiga d'informàtica, cree un joc basat en les vivències dels del club.



(No, no es tracta de petar el globet. Vosaltres clikeu a la foto i jugueu)


Nova icona sesuarl

Fins fa ben poc la musa de l'univers muslià era la Emily Deschanel. Però fa un mes aproximadament va aparèixer una garsa que la desbancat. Em refereixo a la dolenta de la serie Betty ( a la que estic totalment enganxat) que fan a Cuatro, la Vanessa Williams . Menudes rebrincades titoleres amb la Wilhelmina Slater. Si ja veieu, tant al Pla com a la ficció ja m'agraden mes les maduretes interessants.

( quin to canela la mar de majo....)

Emocion a raudales

A falta de vint-i-dos dies per tancar el proces de votacions, tenim un empat tècnic en la web Only men El flim, entre Yo hice a Chinchon III i El Codigo Do Menech. Ja tardeu en votar.


Us en recordeu (Hard version) ?

Despres de les ensucrades versións del conseller d'esports i del Traussi , ens arriba una mes acord als gustos musicals de la majoria del club.



 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved