PASSAT

El temps empeny,
transcor i em corpren
melangia d'un passat,
feliç però desheretat.

La solució

Horitzontals


1 Al revés, gràcies a ella es pot comprar les guatlles el Traus. A la despedida del Musle ni havia una. A gairebé tots els del club ens en falten onze per ser-hi. A la mili ens vam fer un fart de sentir-ho. Nitrogen. 2 Repetit, la justiciera implacable. Al revés ,l’Ajates, l’Horcajada, el Cervelló, el David i uns quants més , crec que ens en van fotre set. Ojala ens ho diguessin sempre que demanéssim que ens fessin un Francès (complert o no). 3 Al revés el protagonista de contes infantils favorit de la nena del cap de l’oposició. Tot bon submís en té una. Autor de la frase “ coffe with milk lady ? “. Al concurs de la tele va dir que li agradava que l’anomenessin així. 4 La Mazda en té un acabat amb set. I Love Solsona. Al programa de la Júlia Otero de 1993 la gent deia aquesta lletra per resumir tot elogi que vulguesin fer a la Otero o al seu programa. Mesura anatòmica de nova implantació. 5 El lleig dels Calatrava va bordar el paper. El rei dels Tejemanejes i dels duros a quatre pessetes, això si, si vols posar-te una injecció no dubtis en acudir a ell. “ _ _ _ _ xasco!!!!, m’han donat gat per llebre al Coprabo” al revés. Fluor. 6 El Madrid de les antigues matrícules. Més d’un del club no podrien viure sense ella. Al revés, petit terratrèmol mollerussenc. Crit de guerra de l’R-4. 7 Repetit, allà on era protagonista en René François Artois. Tipus de bomba. Grup que tenia dedicada una cançó a la Dolors, on es preguntava perquè estava sola, degudament catalanitzat. 8 Al revés, els anys 1949 i 1951 Ruffo Bruno va guanyar el campionat del mon de 250 cc. amb ella. La meitat dels U2. Al revés, parent llunyà, segurament d’ascendència austríaca, del central inamovible del Torra Trilla Transports Argelich “a”. 9 Bor. Lloc on es guarden falos de tot tipus, sense consonants. En Gil, la Catherine, en Jim, la Sara, en Warrick, en Nick, en Greg i l’Al. Nom pel qual es coneix el cas més famós del més famós dels advocats lleidatans. 10 Al revés, amb unes bones bambes i uns bons mitjons segur que hagués caçat al lleopard sense rebre cap esgarrinxada. Culs anglesos. Erbi que no ebri . 11 A aquest hotel més d’un del club hagués tingut un rollete amb algun dels hostes. Cap de Double Dildo. Seguit de la següent, grup on tocava el millor guitarrista de l’historia segons els crítics musicals del club. La nostra, de Catalunya. La seva, d’Espanya.

Verticals

1 L’enceste parejo n’es un. El primer niuet d’amor de gairebé tots els membres del club. 2 Al revés, en Asuracentúrix del club però en bo. De nom Gong aquesta xineta, que surt entre d’altres a la Maledicció de la flor daurada, es molt maja, fina i elegant . Article definit masculí, com tot lo del club. 3 El lloc on el Petxinho va demostrar lo indemostrable. Pere en te dos.Una asiàtica de nom Maria que per internet ensenya els pelets. 4 Seguit de les dos següents, “ que així _ _ _”. Un dels super poders que m’agradaria tenir, res que veure amb el ballet. 5 vint-i-una curves que tard o d’hora tothom hauria de fer. 6 Faraó de la dissetena dinastia amic i resident al Palau d’Anglesola. Al revés, més d’un del club quedaria cinquè, tercer o primer ,ves a saber, si participes en aquesta categoria al carnestoltes de Tenerife. 7 Número de txupailles que li resistiries a la Madonna. Model de R-4. Repetida als focs artificials de cloenda de festa major. 8 Grup de rock radical que té a veure amb les societats anònimes. Al revés, talla de preservatius utilitzats per més d’un del club. El senyor obscur, l’home que remena les cireres des de fa molt temps a les altes esferes del club. El que li sobre a l’Amoto. 9 Més d’un del club donaria el que fos per jugar-hi una estona. L’últim guanyador varen ser las Hermanas Chirino amb la cançó Mala hierba. No diguis blat fins que estigui lligat. 10 Beuratge incolor que reforça la loquacitat verbal. Al revés, quan ell vol s’acaben els partits. 11 Al revés, Alonso, Gibernau, Gasol i _ _ _ _ _. Més d’un de la colla se la menja en 37 segons. Inicials del representant d’Espanya a Eurovisió l’any 1991. 12 La difícil i sense lògica alguna dels mots encreuats: tres paraules la primera per amb anglès, la segona literatura infantil i juvenil i la tercera el Test de Aprendizaje Verbal Complutense, tot ben juntet i seguit .13 Alumini sense ele. A la xarxa en pots trobar milers i milers, classificades per volums, colors, aubertures i demés. 14 Cap de Rab. Karate Kid el va afectar seriosament i d’aquí li ve. Carboni 15 Mollerussenc descendent en linea directa del Rei Lluis XIV. Inventor, productor, actor, presentador, ballarí, cantant escriptor dibuixant, galant, creador de la nova tendència en la llengua catalana, ciclista, escalador, fot la pota sempre, camaleònic, voraç qual piranya. i mil coses més 16 L’Edward Hitler li tenia un afecte especial. Els de Barça i els del Espanyol, cada any, en gasten tones i tones. En Julio Salinas aquella tarda del 14 d’octubre del 1993 els hi va marcar dos gols.


Després de molt i molt de debat entre el jurat, declarem el premi consistent en un sopar per a dues persones en el Restaurant xines mandarí Susanna com a Desert, ja que l'únic participant no ha resolt correctament la totalitat del mot encreuat.
Però, en contrapartida, el consell de savis ahir reunit ens va fer veure que hi havia una errata en una de les definicions, concretament en la quarta de la sexta horitzontal, ( on diu R-4 hauria de dir R-5 ) . Es per això que volem obsequiar al participant amb un sopar per una persona al restaurant xines mandarí Susanna . I el guanyador es :



Felicitats, ben aviat li farem arribar les instruccions per recollir el seu premi.

Que feu aquest pont?

Dissabte Port aventura amb la familia
Diumenge platja nudista i friumbol
Dilluns I.T.V. al corsa i revetlla amb orgia nocturna si es presenta l'ocasió
Dimarts descans
Algu s'apunta?

A dos dies de la fi II

A tres dies del lliurament del premi del concurs Mots encreuats del club only men, podem avançar el nombre de participants que ens han fet arribar fins al mail la seva solució :

UN

Si no hi ha revetlla, cosa que es mes que probable anunciarem el guanyador el proper 24 de juny si es que es correcta la resolució del mot encreuat, es clar.


QUARENTON

Quina sort tens cabron
seràs solter i quarenton,
faràs noves creències
i, potser, experiències.

La cuadratura del cercle

Boston Celtics 4 - los Angeles Lakers 2

( Llàstima que Nadal guanyes el Garros....)

Forza Azzurri

Italia, la nottata perfetta: ora c'è la Spagna

(es busca local per animar a Itàlia, raó: al mail de sempre)

Potser es l'hora de la venjança? Que comentarà en Julio? Tindrà la mateixa mala estrella en Villa o el Niño?





O en Toni i Del Piero son igual de bons que en Baggio ?. Ben aviat, el diumenge 22 a les 20:45 en parlem.



TOMATERES

No sé si tu m'esperes,
princesa dels somnis.
Creixen les tomateres
i també els dimonis.

Les mentides que tots hem dit una o altra vegada


Us en recordeu..?



Últim recurs

Davant la manca de local on celebrar la propera revetlla de Sant Joan i l'entrega dels premis dels diversos concursos engegats ( mots encreuats i cada oveja con su pareja), l'Ajuntament de Mollerussa, sabedor de la nostra problemàtica ha fet arribar al cap de l'oposició la següent proposta, que només acceptarem en últim extrem.


Ja ho estic veient, unes galtes de porc, unes truitilles de patates, uns ganxitos i unes cervesetes, i a ballar. Després a xingar qui pugui que ja fa caloreta i la gent va lleugereta de roba

SI

Si la xurri t'ha deixat,
si un transportistes
et tenen immovilitzat,
distreu-te amb les vistes.

Campions......ions Campions.....ions

Ves per on els transportistes es foten de vaga i allà a can P portem dos dies d'absolut tocament d'acumulador baix. Varem tenir temps d'escoltar una mica per radio el super partit de la mega ultra campeonisima i imbatible Spanis selecsion. Doncs res que ja poden tornar que pa que gastar calerons en hotels si ja l'han guanyat.

( per d'aqui una setmana. Envia el teu favorit al mail de sempre)


L'EMPRIU

Pluja de Maig
motiu d'esperança,
cada dia em veig
dissolt en enyorança.

Tot aquel qui viu
té dret a existència,
com quan a l'empriu
menàvem amb paciència.

Ja no us parlaré
de la meva inconsciència,
tant sols us diré:
sóc una inclemència.

Todo futbol

Per fi he trobat un joc que ha pogut substituir en emoció al Ciclyng Manager. Lo de l'esponjeta màgica ha de ser la repera, ojala en tingues una per les meves explosions de ròtula.



(Italia vs. Alemania???)

La Furia vermella

Per fi una miqueta de futbol. Ja estic (perquè estem no, que n´hi ha molts de vosaltres que sou de basquet, tennis, motos i punching ball) de tants jocs de col.legi del Carme. Us deixo un enllaç interessant amb un calendari interactiu la mar de xuli per seguir l'Eurocopa, es del diari As així que vosaltres mateixos, cliqueu a la foto.

(equipaso espanyol, pa la final directes)


Un altre calendari interactiu
(Ja m'agradaria xiular aquest partit)

Vinga nois, que comença el futbol !!

La Eurocopa ja és aquí, però que no us donin gat per llebre !

Bootyful Game

NO ERA AIXÒ

No era això, amigues,
no era això tampoc,
jo només volia un toc
d'amor fora mides.

I ara les criatures
camparan sense pare,
en estacions futures
on no hi para l'AVE.

Alarma social

Crisi llocataria, aquestes son les paraules que a partir d'ara sentirem mes en el blog. El motiu es que de cara a la propera revetlla de Sant Joan no tenim lloc on celebrar-la. L'oposició, davant l'immobilisme gairebé soviètic de la presidència, ha començat a fer gestions per trobar el millor lloc on celebrar dita revetlla i de pas entregar el premi al guanyador, si es que n'hi ha, del gran concurs dels mots encreuats, i vet aquí que els dos llocs millor situats en la carrera per albergar tan magnes actes, Can Marti i Can Petxo romandran tancats aquesta data. Fem una crida per buscar un llocarronet alternatiu, si no haurem de fer com al Nadal:

Cada ovella al seu corral

(a mes d'un del club se li va escalfar la punteta al saltar)

LAKERS

A les tres de la matinada
no és moment perdre's,
ni per veur-ho amb mainada
el Gasol i els seus Lakers.

Lakers vs Celtics

Em sap greu trair la memòria d’en Abdul Jabbar, d’en Rambis o d’en Magic, però es que Gasol va amb els Lakers i això es intolerable. Per tant Aupa Celtics.


(Heu vist quines bambes i quins mitjonets mes xupis porten?)

Gràcies a tots

Eips nois, la meva família i jo us volem donar les gràcies per les mostres d'afecte mostrades al llarg d'aquests difícils i durs moments pels que hem passat.

Gràcies



UN ALTRA VIDA

Serà que la malaltia
m'ha fet reflexionar,
en un altra vida
sabré ser i estar.

Sra MARIN

Si, és cert... Jo no la coneixia gaire, però vagin aquets versos amb la millor intenció.


Sra. MARIN

Si la foscor ha vingut
a buscar-te abans d'hora,
és perqué s'ha entretingut
en una bona mare, àvia i dòna.

Pels camins que has recorregut
amb força i vitalitat,
rebràs el teu aixopluc
ara que, de sobte, has finat.

ÀNGELS

A recreu de món!!!
on són els àngels?;
fotuts a la "maison"
dels hivernacles.

FACTORS DE RISC

No m'expliqueu
els factors de risc,
jo allà on visc
és ple d'ateus

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved