res de res

El refugi del que parlavem en l'anterior post esta akope per tant ja ens veiem a La Seu al xiringuito del pricipal adlater del president.

Buscant el pa per la Seu

11 horetes

11 horetes aproximadament. Espot-refugi J.Mª. Blanc-Pic de Peguera (2.982 m.) i tornar si arribem sense donar gaires voltes. Recomano la visita a la web del refugi Josep Maria Blanc i donar un cop d'ull. He demanat a vere si ens donarien de sopar i ens deixarien fer non non la nit del set de juliol, dia que comença el Tour de France ( sense Jon Ullrech ni Alejandro Vulverde) i els Sant Fermins.





El refugi

El c.s.i.o.m. ha tingut accés al refugi on ens portarà el Petxinho d’excursió. Suposo que ara tindrà un allau de subscripcions.



Encara que continuo pensant que lo de la "playita" es millor. Vet aqui la foto de l'ultima excursio organitzada pel c.s.i.o.m.


Hi som a temps?

Un altre doble muslià.

Els dobles.
Com tots sabeu, tenim al club l'home dels mil dobles. Avui, a partir de l'apreciació d'un il·lustre membre Only Men, m'ha arribat a les orelles una nova semblança extraordinària.

Aquí us la presento:
pareu atenció, és cap al segon 14 del vídeo.
La podreu reveure tot sovint per TV.



Jo vull ser fotograf

Jo vull ser fotograf. Ja se que a pocs de vosaltres os agrada la Paulina, però ves, es una debilitat que m'aflora quan veig els rinxols daurats de la Pauli ( la Monraba no) la Rubio.

Ben aviat

Fa molt de temps

Fa molt de temps, en la nostra llunyana solteria, un membre del club ( i mai tant ben dit ) xalava " que te corres de la muerte " ensenyant el seu material. No se li veu la cara en aquest document.Per ordres estrictes i directes del president al c.s.i.o.m. ha fet censurar la cinta. De totes maneres si sabeu de qui es tracta no dubteu en dir-nos el nom.Pistes : Turkey or England? Quina cara de ensurt les pobretes. Nomes autoritzat per persones fortes de cor.

The fight

Curiositat per perdre una estoneta: google fight.
Ens permet comparar o fer lluitar dos cadenes de recerca. Es així com descobreixo que el cognom del cap de l’oposició acabat amb (NT) o (NC) perd davant la seva real terminació (N) . Però perd contra el cognom del conseller d'economia. De la mateixa manera que la titànica lluita entre the Body i el Petxinho cau del costat del de Mollerussa. Proveu, proveu.



(A jugar clicant l'imatge)

Pensem tots plegats

No creieu que seria millor estar 26 hores a peu de mar, amb una cerveseta fresqueta, quan tens calor un banyet, de tant en tant una txurri espectacular d' aubertura +3, que 26 hores caminat costa amunt costa avall carregats com ruquets, suant com porquets aguantant els roncs (sobretot del senyoret de la Seu) a mes de beure aigua calenteta?
Pensem abans de fer un altre any la mateixa bogeria dels altres anys

(nit de dissabte)

(diumenge fiestuki sota el sol)

Ciencies socials de vuitè d' E.G.B

Si en comptes del sr. Garrofe o a la srta. Dolors alies "la sosa" , els que varem estudiar a la Salle, haguéssim tingut professors o professores, ara no em ficaré en tendències sexuals, com els que ara us presentem altre gall ens hagués cantat a la vida. Apa a jugar i fer una mica de culturilla (americana amb angles facilona).
Ben aviat el conseller d'esports te previst de fer quelcom semblant on imparteix catedra.

Per jugar clicar a l'imatge i entreu la vostra data de naixement

Sacabo lo que se daba

Ja hi tornem. S'han acabat les vacances, al menys les d'estiu, i tornem a la lluita per defenestrar aquest mamotretic govern que presideix el club. Cap proposta, cap entrada, cap publicació tret del conseller d'esports que ben aviat hauria d'assolir la presidència del club.

Les informacions arribades al C.s.i.o.m. son alentidores, ja que un dels membres mes propers a l’oposició esta organitzant una sOrtiDa a la muntaNya.
Tot el nostre suport per aquest home que no se d'on treu les hores.

Imatge de l'ultim president als cims dels Pirineus on va convocar les darreres eleccions.

Com no fer una foto

Compte espavilats, quan feu una foto mireu bé que fotografieu!


I que no se us noti que no esteu per la feina...!

Apa nois a pensar una mica, que això està més parat que

De pre-escolar, diuen que és la pregunta.

Esteu preparats?
Doncs vinga, en quina direcció viatja aquest autobús ?
A pensar i a observar amb els cinc sentits.

Escriviu les possibles solucions als comentaris de l'entrada.

Informació extreta de: stormvlad

Aquests japos estan ben sonats !

Marcant paquet

Body Art.


Guaita més fotos d'aquesta creació artística que volta pels carrers.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved