La mare del Tano

Com casi cada Vint anys l'historia es repeteix. Ara toca el Werder. Si, ja se que tots sou del Barça, però els del Espanyol també tenim el nostre raconet en la web. Com pot haver-hi tanta gent al camp en una tanda de penals d'una final de la Copa de la U.e.f.a.?



Que majo que es veia el Pichi i amb dos collons. El primer.

Oficina de xiques A, B C....X. Pits descompensats.

Quantes idees m'han vingut al cap quan he vist aquest vídeo.

Què si ... què ve l'estiu!

I amb ell els jocs de cucanya com aquest!

No hi ha repte impossible.

Qui vol pot.
Tot el bo costa.
Un bon forner no deixa la pasta a mig fer.
Bon pas i bon compàs i descansat arribaràs.


L'estiuet ja treu el cap i ens dediquen un vídeo

Primeres reaccions

Ens fan arribar des de El Ttirol unes imatges esfereïdores. Un seguidor d’en Hans representant del Tirol, totalment fora de control davant l’actuacio del seu, fins aquell moment, heroi. Us recomanem que us senteu i que abans hagi vist el vídeo de “Jeux sans Frontieres” segona proba. Si si la del flotador.


Merchandaising !

Què us sembla de fer unes samarretotes que alhora de servir per anar ben polits, també siguin un reclam publicitari d'aquest magnífic blog?

Ens atrevim? caldria fer un disseny atractiu i demanar-lo.

Possible lloc de compra: shirtcity

El nuevo Messsssssiii


Llargues hores d'entrenament donen el seu fruit.

Des d'on ens visiten?

Des d'avui podrem veure, accedint a aquesta entrada, el lloc des d'on ens visiten.

My World Visitor Map!
My World Visitor Map!

marca superada !

Nou record

Aiiiiiii a la vora de 1200 metres.

Un vídeo Only Women, per riure una mica.

El milloret és l'apisonadora de calces blanques, jejejeeje...

only men collection 1.996

Ben aviat, amb tots els ets i uts podrem gaudir de la versió remasteritzada del famosíssim calendari del 1.996. Però abans, un concurset amb premi. Es tracta de relacionar el peu de foto de cada mes amb el personatge del club protagonista de la mateixa.

Steffan : fa broma o que !!, la p....... ha entrat
Maklinen : la meva especialitat es l’eslàlom gegant
Pigat Stallone : mira quins ous per esmorzar
Ursus : mai he tingut una sortida nul•la
Sanson : sempre les deixo k.o. als combats de llit
Sylvester : la meva maquina i jo sempre donem partida extra
Axel : els meus sols de guitarra son increïbles
Satan : Vull escalar les teves muntanyes calentes
Morton : m'agraden les dones calentes com la meva Harley
Dino Zoff : si vols jugar amb unes bones pilotes, busca'm
Pier Il Bello : les meves "corrides" son etapes inacabables
Don Limpio : aquesta paella nomes li falten les "almejes"

El plaç finalitza el proper 18 de maig, dia de la festa major de Mollerussa, i sortejarem entre tots els mails rebuts a elmusle@gmail.com un lot de pel•lícules la mar d'interessants com “Robinson Crusoe en la isla del placer” , “Star Trexxx”, “Revenge of Gangbang Zombies “ i unes quantes mes.


El mes pur estil 1.996




Nova Plantilla

Ja hem superat les 1.000 visites. Evidentment 999 nostres i una, la d'un habitant de l’Índia que deuria buscar alguna plana gay i vet aquí va anar a parar a la nostra. Sempre podrem tornar als orígens, l'antiga plantilla esta guardada a la caixa forta on també es guarda la formula de la coca-cola i la foto de Turquia de l'Advocat mes famós del Pla.




Ja que no us agrada el ciclisme

Venga venga venga dale dale, mítica frase de tot bon director d'equip ciclista. Animeu al ciclista ha arribar el mes lluny possible, aixo si amb molta paciencia.

(click a l'imatge per jugar)

De moment l'equip ciclista Kolme amb Alejandro Vulverde encapçalen la calcificació amb el següent registre.

Venga venga dale venga tu puedes

Els panxuts contrataquen

Ja he anat al gimnàs (eips, al tanto nomes a mirar). Vaig anar el dilluns i el dijous. No se a quina classe apuntar-me, ja que segons quin dia de la setmana, parell o senar, fan un tipus de gimnàstica. A quina us apuntaríeu???

Parell


Senars

De cara cap a l'estrellato

Benvolguts membres ja hem arribat a " one rating ". No se que vol dir però en tenim un.Felicitats a tots.


Jocs de cucanya per la propera Mona

Ni monopoli ni frumbol ni golf. La bici del Txemita i un parell de gomes de pollastre.




The Hole - video powered by Metacafe

L'ajudanta de Jardineria


Potser ens vindria a donar un cop de ma, allà on sigui necessari es clar.

El jardi

En la calçotada passada, el Petxinho va comentar al cap de l’oposició i líder del C.S.I.O.M. que li dissenyes un jardí com deu mana. Sota la premissa que la piscina no fos el centre d’atenció aquí teniu la proposta del C.S.I.O.M.
El jardí el dividiríem en tres parts diferenciades.
  • Zona de piscina.
  • Zona de lectura.
  • Zona de lleure a decorar pel l'amo de la finca.

Plànol general






PiscInA

La piscina, a diverses profunditats fuig de la típica forma de ronyo i rectangular donant un aire diferenciat i distingit. Rodejada d'una tarima de teka i gespeta que li dona la calidesa necessària tant per petits com per grans.

Diverses vistes de la zona de la piscina. La primera vista general. La segona vista de la cuina cap a la piscina i la tercera a l’inrevés. On hi ha la paret en teoria esta la casa.

Sortin de la cuina i abans d'entrar a la zona piscina hem ficat un petit jardi on plantar herbes aromatiques o floretes .



La paret que veieu es en teoria la casa.




La Zona de lectura o de la tranquil•litat es el llocarronet on pretenem que el nostre amfitrió es relaxi de tots el Romanesos, Senegalesos i maldecaps diversos de la seva dura jornada laboral



Doncs be esperem la seva resposta.

Super taula

En aquestos dies de festa i xerinola on tots gaudim amb la casa del Petxinho proposo de fer una petita derrama en les quotes del club i comprar-li aquesta taula. Així evitaríem les taules de ping-pong xungues , els tableros Made in U.S.A. de la Nufri i els cavallets repintats.



Un divertimento per despres de dinar

La mona 2007

Ja tenim cartell guanyador de l'esdeveniment. Recordar-vos que hi ha el concurs de la fotografia misteriosa i que fins ara sol s'ha rebut un e-mail i que de moment per ell es el magnífic tornavís Eurobloc 2000.






Bearcelona

Avui parlaven d'un altre col·lectiu d'homes, els BEARS, els OSSOS, que fan una festa internacional aquest cap de setmana a Barcelona. Sortosament, no tenim massa coses en comú.

No et perdis el seu codi i classificació que tenen, des de nutries a grizzlies.

L'home panxut necessita gimnàs

No cal pensar-s'ho més, jo hi aniria de cap al gimnàs.








Les aventures dels Onlymenians: El panxut.

Nou membre al club

El futur president del club ja es entre nosaltres. Aquesta matinada, al voltant de dos quarts de tres a nascut Josep Ramon Vilamajor i Tejedor, alies J.r., amb tres quilos quatre-cents i 51 centímetres (d'estatura que no de lo altre que encara esta per mesurar). Un cop felicitat i passada l’emoció del moment les primeres declaracions que va fer el pare de la criatura varen ser ( paraules textuals )


esta molt ben dotat jejejeje


Moltes felicitats a la parella i benvinguts al club dels pares del club.

El concurs

Qui es qui?. Aquest es el repte que us presentem en format de concurs. Heu de relacionar la lletra que apareix en la fotografia amb el nom del membre del club que creieu que s’amaga al darrera . La fotografia la veureu clicant aquí Envieu les vostres respostes a elmusle@gmail.com i de cara a la mona, es celebrarà un sorteig entre tots els encertants d'un magnífic tornavís Eurobloc de sis puntes. També hi haurà un segon premi per qui ens digui qui va fer la foto.

I ara la mona

El proper 9 d'abril es la mona. I per primera vegada en lo que porta de mandat el president va tenir a be de trucar-me i preguntar que si es feia alguna cosa. Semblava el mateix P.D. dient:

Havíem quedat ?????

Començarem de nou les negociacions amb la Finca Petxinho a veure si per aquelles dates te lliure la seva fantàstica Hacienda. O sinó res de res cap algun tros de pomeres com fèiem al segle passat.


 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved