La caixa Rural patrocina aquest concurs

Per fi, ja podem gaudir de la tercera prova del mític concurs de Jeux sans frontieres Only men edition. En ella podrem contemplar els perfectes cossos d'atleta que tenien alguns en aquella època. També com s'engrandeix la llegenda del monstre del llac Ness, no patiu que no es veu res de res. Ben aviat el desenllaç final.


El cercle es tanca

S’ha tancat el cercle. Per fi a donat la cara un dels representants del plagi del concurs del logotip del 75è aniversari de La Salle. no es en Teixidor tal com es diu en el llibre del centenari, escrit per en Xavier Piñol i Romero i Esther Solé i Martí, i on mes avall podreu llegir. L’autor, manifesta la seva pròpia germana, esposa d’un dels membres del club el guanyador porta per cognom Tejedor. Esperem ben aviat la seva explicació, la de La Salle o la d’en Xavier o de l’Esther. Si no es un plagi li demanarem, jo en nom del C.S.I.O.M., perdo per totes les acusacions sense fonament. Però si diu que si que es prepari La Salle, ja que el nostre gabinet jurídic, amb el president al front es posaran les piles i començaran les demandes a tort i dret. Primer per plagi i segon per falsetat documental

Canyeret ciutat de la justicia

Jutjat de Lleida, Canyeret, en una fosca oficina diu que treballa el nostre president. El C.S.I.OM. va poder instal•lar una micro-càmera hi això es el que varem enregistrar.


Oficina caliente

Añadir a Mi perfil | Más vídeos

El president ha estat retocat digitalment, per evitar represàlies dels seus superiors. El president òbviament es el dels auriculars.

Fantasies sexuals... parlem igual homes i dones?

Mireu i escolteu aquest fragment de Friends, és semblant a la realitat, no?


Prison Break, hi ha algú més enganxat a la sèrie?

Mireu quina paròdia més entretinguda de la super sèrie de la fox que he trobat...




Font: foro friki

A punt pel gimnàs

Com molt be va dir el president, el cap de l’oposició esta molt panxut. Es per això que la seva senyora l'ha apuntat a un gimnàs. S'han quedat molt sorpresos al veure la bona disposició del cap de l’oposició per anar-hi, donada la seva addicció a la butaca, però es que veient les dutxes ja em direu qui diu que no a fer gimnàstica.


Starship Troopers Shower Scene - Watch a funny movie here

Nous camps de frumbol

Donant tombs per la fira varem anar a parar als cotxes. Audis, seats, peugeots tots molt bonics i llampants. Al sortir, just al costat dels Mercedes, vaig poder veure les obres de remodelació del camp de futbol. Han fet dos camps petites de gespa artificial que el conseller d’esports ja tarda en anar a l’ajuntament a demanar hora o de quina manera es pot fer us de dita instal•lació. La resta de membres que no ens agrada el bàsquet, els quals som legió, l’hi estarem eternament agraïts.


El camp petit, en primer terme, sembla ideal per fer dos contra dos.

Arriba la Dra. Temperance Bones

Un cop pasat el caprici de la Sigurney Weaver arriba Emily Deschanel, protagonista absoluta de la serie Bones, serie que fan a la sexta, i que es la nova deesa del c.s.i.o.m.



Mudada o sense mudar la dra. Temperance Bones esta per llogar-hi cadires.

Temps era temps : 1.996

Ahir dissabte era dia de fira. Us recordeu quan després de jugar al "mundialet Fondarellenc" buscàvem com desesperats l’estand de la sant Miquel?. El c.s.i.o.m us deixa una proba gràfica, el diari Segre edició fira DE SANT JOSEP 124 d'un d'aquells anys gloriosos, concretament 1996.




El cap de l'oposició, el conseller d'economia i el conseller d'esports , ligotejant, quan l'unió del club era evident. Abans que el president poses en marxa el seu pla malèvol de destrucció i aniquilació del club. Es veu clarament la cara del president pensant.....

No em deixen lligar, no em deixen lluir palmito. Em venjaré

Tot sembla apunt per la calçotada!

Si no hi ha res de nou, sembla ser que el proper diumenge, 25 de març hi ha calçotada.

IMPORTANT: cal confirmar l'assistència.

Idees per la nova seu social

Orfes com ens trobem d'un mínim racó on fer els nostres berenars, calçotades, visionat de partits, filmacions d'aventures, ...
Us presento, per si arriba el moment, idees a tenir en compte. Què us semblarien uns urinaris com aquest a la seu social?

I el futbol americà? no et fa el pes?

Nou esport d'elit

El c.s.i.o.m després del peazo partit de dobles de Tennis del pasat cap de setmana a començat a ficar el fil a l’agulla i ja ha trobat a quatre rivals disposats a entrar a formar part del quadre. Falta nomes triar la parella. Me pido la segun per la dreta

A la sortida d'aquest any...

Ja arriba el bon temps i amb ell la famosíssima expedició anual del club als cims nevats dels Pirineus. Aquesta any proposo evitar directament els refugis i anar a una bona casa rural i atipar-nos com porquets.

President actuí, ja se que no llegeix ni la plana del club i la quota d'a.d.s.l. pagada pels impostos que religiosament paga el poble se la cepille en buscar musiquetes xungues, i munti la sortida home

( el conseller d'esports i el d'educació a l'última sortida)

Only men ?

Que n'aprengui el president com captar visites. Aquestos 5 frikis ja tenen 5081 visites. Ja tardem en fer una extended version del Y.M.C.A. President fiquis les piles i actui.

Els numeros del club.

La política d’expansió del club via Internet esta sent un rotund fracàs. El president va creure que publicant les nostres aventures i la seva absurda frase es generaria a la xarxa un sentiment de simpatia envers al nostre estimat al club i no ha estat així.
La propera acció de presidència ha estat la creació de la jornada del calçot que es durà a terme si deu vol el proper 25 de març. L’únic que esta pendent es trobar el lloc.
Dos opcions tenim:

* cal Gou
* La torre del conseller d'esports al poble de son pare.

Trieu i deixeu el vostre vot a comentaris. Llarga vida al club. Les seguents imatges son les visites que han tingut les nostres creacions.


jeux sans frontieres only men edition 2
03:33
primera etapa del concurs del pla
Views: 23


jeux sans frontieres only men edition
03:12
jocs sense fronteres 1990
Views: 40


El net de Fronkanstein
07:48
Mitica cinta de la productora Only men
Views: 19


No mate moros
00:51
com neix una frase celebre
Views: 17

La oveja Naranja

I ais quines nenes mes ben posades i ben arregladetes. Segur que el nostre president ja te aquest mega hit a la seva coleccio.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved