El frau de l'enquesta de l'home de les mil cares

Després d'un treball llarg i laboriós d'investigació, la Junta Directiva ha descobert la manipulació de l'enquesta del doble de l'home de les mil cares.

Com pot ser què l'autèntic doble no surti perquè el "vulgo" pugui votar-lo?

Aquí el tenim:

Aquí li està fent "carinyitos" a un altre doble (animal o persona que diria el petxinho), en floquet de neu




Aquí en una marató punk entonant la famosa cançó "hay un grupo en la ciudad que se llama cicatriz" ; al costat (no es veu) li feia coros en Napi.

Animo als membres del club only-men a subsanar aquesta injustícia i votar per Sammy Davis. Si es així prometo penjar una galeria de fotos de l'autèntic doble de l'home de les mil cares.

A dos dies vista, la casa por barrer.

El nostre president, líder indiscutible, s’està quedant sol. Dos dels seus màxims assessors no vindran a la mare de totes les castanyades. El conseller de cultura es queda a la Seu i el conseller d'exteriors està a Mèxic agafant tots els mals i confraternitzant amb els membres del club d'ultramar. Ara és la nostra opositors!!. Revisant els estatuts del club, segons el article 54, paràgraf 62, epígraf 19, subsecció 41 diu textualment:
"Tot membre que no pugui assistir a la votació d'elecció a president té un temps de 2 mesos per dipositar el seu vot."
Breu i lacònic. les eleccions van ser el 26 de setembre per tant no s'ha tancat el procés de recompte. En aquesta castanyada teòricament vindran dos membres, "Osito Kurnikova" i "Moquets Petxinho", que podran dipositar el seu vot, i confirmar la presidència del dèspota del canyeret o del molt il•lustríssim Pier Nodouyuna 25 inches.
Hem afegit una votació per triar la cara de l'home de les mil cares. El termini és fins a les 23:59 del dia 31 d'octubre de 2006 . Voteu, que entre tots els participants, es farà un sorteig d'una magnifica nit d'acompanyament amb l'home de les mil cares.
També, durant el trasllat de despatx de presidència a oposició, varem descobrir el guió de la segona part del "Dia de la Bestia" que aviat podreu llegir a la plana del c.s.i.o.m.

Mare de deu Sinyor!!


En aquests temps de pau, concòrdia i felicitat que regna en el club podem tornar a voltar per la xarxa a la recerca de xicotetes ben alleugerades de roba. Que lluny queden aquells temps on anàvem a la llibreria del poble a robar i desprès tornar, amb remordiments de consciència, que a la Salle ens deien que el robar era pecat. Ara vas al cercador que mes t’agradi fiques ties en boles, o tios en boles segons sigui la teva orientació sexual, i apa, milers i milers de uebs i afotos. Hem de ser una mica selectius i crear un ranking de tia o tio macizorro. Això el conseller d’esport segur que podrà ficar una enquesta o un “vota por tu favorito” a la dreta de la pantalla. Jo em començo a decantar per Veronica Zemanova ufrrsrsr. De la mateixa manera que tambe podriem fer un ranking per vere d'una vegada per totes quina es la cara de l'home de les mil cares.


Jocs Sencills per tots els ordinadors

Una plana amb jocs facilons, per passar l'estona a la feina. El segon joc (gear taker) es adictiu.

Alliberem tensions

Després d'unes setmanes de ritme frenètic en aquest dinàmic bloc, arriba el moment de deixar-nos anar i veure algunes imatges sempre agradables a la vista:

- Espectacle de màgia que el José Luís Moreno mai ens va portar a Noche de Fiesta.
- Un bon lote, no com els de Nadal.
- Una bonica sessió fotogràfica, que sempre està bé.
- Un Gran Hermano de debò, i no aquest sucedani que fan per aquí!
- Finalment un parell de videos d'una model de bandera la Giselle Bundchen.

Un nou doble de l'home de les mil cares


Aquí la tenim, una nova doble de l'home de les mil cares, Gilda Radner, actriu, la recordareu pel seu paper a "la mujer de rojo", com a dona enamorada de Gene Wilder:


La podeu fruir en una de les fotos on surt més atractiva.

La semblança hi és, què n'opineu? s'accepta?

Fira del formatge

Tard o d'hora havia de passar. Us explico com va anar tot:
El cap de setmana passat vam anar a comprar a Andorra el sucre, la xocolata i les colònies de rigor, i vet aquí que ja de cara a casa, al passar per la Seu vam decidir de parar a fer una volteta, doncs unes pancartes anunciaven La Mostra de Productes Alimentaris Tradicionals de la Seu d'Urgell, " Fet i Pastat a la Seu".
Tot caminant pel carrer dels Canonges mireu a qui ens vam trobar, al ...

rei del requesón, caram, caram..., tard o d'hora l'havíem d'enxampar a la seva salsa i en bona companyia, és clar!

Ara entenem aquestes presses que porta cada any per anar a fira, com si portes un carolet al cul.

Si us hi fixeu sembla que se li ha quedat una mica de ronya del formatge o congre en algun queixal i va furgant amb la llengua.

Teniente Risitas: el lametraserillos de Penis No Doy Ni Una


Ull viu, membres de la Junta Directiva! El malvat Penis No Doy Ni Una ha enviat com a cavall de Troia al seu "secuaz" Teniente Risitas per tal d'espiar a la Junta i fer fracassar la castanyada més apoteòsica de tota la història.

Després de criticar com un Acebito de tres al quart qualsevol iniciativa triomfant d'aquesta Junta, ara ens vol fer creure que ens dóna un vot de confiança! Malvats! el que voleu està clar, segrestar a les poloneses i fer un cop d'estat!

L'oposició: la suma perfecta


Aquí teniu l'oposició: com que se li acaba el rollo a la Conselleria d'Agricultura, apa!!! a tocar els collons als Only Men...

Com podeu comprovar, la suma és perfecta:

David "VITO" LL. + Pere D = Jordi William Carnes, o no?????

Ara a publicar DVD's. Botifler!!!!!!

Per fi, una mica de llum al final del tunel

El passat dia 12 d’octubre de 2006 mentre el nostre cabdill voltava les espanyes i es codejava a la llotja amb la família reial a la parada militar de l’hispanitat, es va produir el primer contacte seriós per tal donar fi a la guerra civil que esta acabant amb la pau i tranquil•litat que havia regnat durant tants anys al club.Amb dos observadors neutrals de l’alta burgesia de Mollerussa, al voltant de 2 quarts de dos en un conegut restaurant de l’àrea metropolitana de la nostra ciutat i desprès de donar un llarg passeig per tal de despistar als “sabuesos” que havia ficat el president com a vigilants d’un dels membres de l’oposició , es varen trobar màxims representants de les dos parts. La reunió, com no podia ser de cap altra manera, va ser tensa, plena de tires i arronses , de retrets, de “jo he fet això però tu no m’has fet costat” i “te’n recordes de lo be que ens ho varem passar?” , dels pros i contres de les maneres de veure el club.
Desprès de llargues hores de negociacions, es varen llimar moltes diferencies i es van posar les primeres bases per una reunificació social del club.

(imatge ficticia de la signatura de l'acord per tal d'evitar represalies)

La primera i mes important es donar una segona oportunitat al President per fer la Millor castanyada de l’historia. El deixarem treballar i li donarem suport en totes les seves decisions siguin quines siguin.
Llarga vida, de moment, al president.

L'oposició: un quiero y no puedo

Companys de la Junta Directiva! no caiguem en la provocació de l'oposició reaccionària. Hem de mantenir la política que hem iniciat que al duo que ja sabem ja els hi arribarà "su San Martín". quan manaven ells el club era un desert orfe d'activitats interessants. Ara l'enveja puta que tot ho destrueix se'ls menja per dins.

La castanyada oficial, tots sabem com acabarà, més o menys així :



Podem observar com les invitades poloneses s'ho han passat d'allò més bé amb els membres oficialistes del club only-men.

Seguidament, anem a veure com acabarà la castanyada alternativa:



Com podeu observar, la castanyada de l'oposició serà molt "guai" i s'ho passaran"super-bé" i tot serà "mega-fort".

Observem una altra imatge de la castanyada oficial:

Podem observar que l'armonia, el bon humor i el "bon appetit" no és perd. És una castanyada estelar.

Però, en canvi, oh, no sé si estem preparats per veure com acabarà la castanyada de l'oposició. Fa cosa de veure:

Ja havia avisat però s'ha de veure per saber on no s'ha d'anar a parar. Com podeu apreciar, les cametes que sobresurten són les d'un destacat membre de l'oposició feixista, que només ve als actes del club only-men a afartar-se com un porc, que sembla que passi gana.

La Mare de totes les castanyades???

Per fi hem tingut accés al programa d’actes de l’anomenada per la junta la millor castanyada de l’ història, cosa que uns quants fiquem en dubte .
Rodejada del més gran dels misteris , les altes esferes de l’actual junta ens han venut la castanyada d’ enguany com “LA MARE DE TOTES LES CASTANYADES”.

Vet aquí el programa d’actes :

Dimarts 31 d’octubre de 2006
A les 10 del matí a la sala d’actes del jutjat del canyeret,
Jornades històriques : Els durs inicis del club, a càrrec del grup de recerca encapçalat pel conseller de cultura.

A 2/4 d’11 del mati a la Plaça Major,
Concert de cant coral a càrrec del cor de Virginals Veus Blanques, amb el mític punteig de Sultans of swing de Dire Straits i temes de Baron Rojo i Tomeu Penya.

A l’1 del migdia a l’església parroquial,
Ofrena de Flors i Missa en honor del nou president, amb la participació de l’associació folklòrica “Aires de Polònia” de Varsòvia.

A les 2 del migdia,
Dinar de germanor a una coneguda Borja de la ciutat amb l’entrega dels Only Men d’honor (premi de recent creació) a les personalitats de l’any 2005.

A les 7 de la tarda,
Entronització del president a l’ajuntament de la vila amb la presència del Rei de Màlaga, els ex-consellers Grau i Siurana i personalitats de rellevància.

A les 10 del vespre i ja fins que el cos aguanti
Ball i gresca fins a la matinada amb el grup “Els Vailets d’en Jep”.

Com podeu veure La millor Castanyada de l’història.

També volem fer veure als membres del club que el fulletó que se us a deixat a les bústies és en realitat un tríptic, però les S.S. del club recentment creades pel nostre emperadoret, les han boicotejat deixant-les en un sol full. Ben aviat a la plana del C.S.I.O.M. podreu llegir el tríptic al complet sense censures de l’actual junta.

“La verdad esta ahi fuera” com deia en Mulder.

El tontet de l'oficina.

De ben segur que tots en coneixem algun com aquest.

Com està el pati !

Quina passada...! fins a quin punt hem arribat! Tot semblava que seria una època d'esplendor, el siglo de oro dels Only Men, quan 2 o 3 , o potser són més i encara han de sortir de l'"asmari", ens volen fer veure que anys passats foren millors. Vinga home!!! aneu a tocar els vemols a uns altres, si no vàreu aconseguir el poder ara toca callar i creure.
Ja és prou trist que l'enveja no us permeti gaudir del ventall d'activitats lúdico-eròtiques amb les que ens obsequia el nostre cap.

I per acabar d'adobar-ho, avui obro la bústia i mireu que em trobo... un panfleto del duo sacapuntas que ens vol tirar per terra la castanyada.(cliqueu sobre la imatge per llegir millor el que diuen els esverats)
Esperem el rebuig enèrgic de tots els associats a aquesta actitud i que els hi feu menys cas que "a la veneno en el debate de la nación".

Sé de bones fonts que el President n'està preparant una de bona per la castanyada, no una carrincloneria com aquesta que avui m'he trobat mentre buscava la correspondència.

Visca el President Cuc!
i ... no patiu que els heretges tindran el que es mereixen, i si no temps al temps.

Tota la veritat sobre la castanyada anterior

L'oposició reaccionària ja no sap que fer per desprestigiar el treball de l'actual Junta. Crec recordar que la tia més bona que va portar la Junta anterior a la castanyada (capitanejada pels ínclits "Labios Ardientes" i "Teniente Risitas") és la següent:


La imatge és d'abans d'entrar a la festa (i us puc assegurar que despullada no guanyava gaire). Per cert, no se a quin membre del club em recorda...um!

He de donar un missatge de tranquilitat als meus votants. Tot i els intents de boicot la castanyada d'enguany serà la millor de la història del club, i prometo solemnement que no hi haurà cap conferència sobre Egipte (com passava amb la Junta anterior).

Quelcom es mou allà fora, no podem donar més detalls, els enemics (dins del propi club, és trist dir-ho) ens vigilen per fer-nos fracassar. Només puc dir que potser serà una castanyada a la polonesa.

Proba de foc per la nova junta

Després del clamorós fracàs de la sortida a Polònia, a la nova junta gestora encapçalada pel nostre reietó de tres al cuarto, te l' oportunitat de combregar de nou amb el poble : La Castanyada.

Tots, o almenys uns quants, recordem la passada castanyada com la millor en la història del club i dubtem molt i molt que l'actual president i la seva banda de "apandadores" pugui organitzar alguna cosa millor. Amb quina nova sortida ens sorpendran aquest cop? Panellets amb formes torbadores? Castanyes peludes? o potser un moniato ben gros?.

Bé, faci el que faci el C.S.I.O.M el tindrà ben vigilat i us anirà informant puntualment aquestes dos setmanes que ens queden de les bogeries del president.

Per qui no recordi el que va passar en l'anterior castanyada, aqui teniu una instantània d'una de les moltes convidades del president actual que varem tenir:



I ara d'una noia convidada per l'anterior junta:



Si si "tan real como la vida misma". La resta de fotos.......aquí. No us perdeu al president amb la mascara de dimoni, és de lo milloret que ha fet en l'últim any

Nou enllaç

Ja tenim la plana del C.S.I.O.M. en marxa. Podeu visitar-la clicant en l'enllaç de la dreta.
Si no vols anar a l'enllaç clica aqui cesiom.blogspot.com

Creació del C.S.I.O.M.



Degut a l'allau de crítiques arribades a l'oposició sobre el desgovern que existeix actualment en el club creem en la clandestinitat el C.I.S.O.M. ( CRIME SCENE INVESTIGEISION OF ONLY MEN)
La primera acció serà demostrar el pedazo de fotoshop que es va montar el conseller d'esports per fer sortir amb dos polaques semi despullades el nostre "abraza farolas"de president.
Si aquest es el camí que hem de seguir malament anem.
Després, en les nostres reunions esportives, es conviden a enemics de sempre (Samanta) . On anirem a parar!!!!!!.
Aviat podreu visitar la plana del C.S.I.O.M. No patiu ben aviat serem lliures de veritat.
Mentres podeu passar l'estona amb això un joc entretingut

Hamburguesa i Hot dog?

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved