No havíeu pensat mai en fer ballet?

Sembla que això del ballet no és tant friki com ho pintaven.

La 1a sortida del nou president, tot un èxit.

Tot semblava que no succeiria, però va arribar el dissabte al matí, i tal com havíem quedat la matinada del darrer sopar Only Men l'excursió estava servida.
Ens trobàrem al camp on suposadament hi havia unes collidores impressionants, com que som uns incrèduls ho volíem veure amb els nostres ulls, i... caram, si que hi eren, si.
Ens vam fer una fotografia per immortalitzar aquesta primera sortida del nou president, i compte que li volten pel cap un grapat d'activitats d'allò més atractives.
Llàstima que no hi va haver massa assistència, però veinet les instantànies segur que a la propera hi haurà més membres apunt.

Nova enquesta en funcionament.

Es demana a tothom que expressi la seva opinió mitjançant l'enquesta o també al fòrum, per així saber el parer, encara que res sembla ja poder canviar al nou president fins que acabi el seu mandat, que per cert... quan acabarà?

Ja tenim president.

Passava ja de les 10 de la nit quan ens vàrem entaular a la Borja Martí, un bon sopar va encetar una nit frenètica.
El club ONLY MEN va viure el passat dissabte, una jornada històrica. La gran assistència dels membres pronosticava unes votacions de resultat incert. Després d'una desorientadora primera votació vàren passar a la final dos grans personatges de la societat onlymenera. Finalment i sense que hi manquessin els intents de compra de vots, d'intentar colar paperetes falses, de tractes sota mà fora de la llei, i altres que no vull pas explicar, ... el nou president va ser un fet.
Ja el tenim aquí i ens va prometre un canvi de rumb en una nova etapa que serà per tots recordada com la més lluida.
Des d'aquestes línies demanem la seva presentació al blog i paraules encoratjadores dirigides a tots els components de l'ONLY MEN.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved